x

SVE NA VRIJEME URADIO

Deluks vila, stanovi, jahta, bijesna kola: Evo šta je sve na spisku Popovićevog testamenta, na ovo je potrošio milione!

Direktor "Grand" produkcije Saša Popović jedan je od najimućnijih ljudi na domaćoj javnoj sceni, koji ne žali da potroši novac na luksuzne stvari. On je, kako prenosi Skandal, odlučio da napiše testament i sve što posjeduje ostavi Suzana Jovanović. Tako će Suzana, kako se navodi, nakon što testament i zvanično bude sastavljen, biti bogatija za nekoliko miliona.

Pored nekretnina, Saša je tokom prethodnih godina novac ulagao u skupocjene automobile, ali i u jahtu.

Kako se navodi, Popović posjeduje jahtu koja je usidrena na Hrvatskom primorju i na čije održavanje troši vrtoglavu svotu novca.


- Uopste ne žalim novac na takve stvari, volim da imam skupe i dobre automobile. A jahtu znam da vozim i iz tog razloga sam je i pazario - rekao je Popović svojevremeno.

Kada je riječ o automobilima, Saša, prema pisanju, posjeduje čitav vozni park. Ima BMW i8, koji je platio 150.000 eura. Prije toga je pazario je džip "mercedes", koji vrijedi oko 50.000 eura, a posjeduje još jedan takav koji je jeftiniji za 10.000. Takođe, on vrlo često po gradu vozi mali auto "smart", čija je cijena oko 15.000 evra, jer mu je on praktičan za parkiranje.


Kako se dalje navodi, Popović planira i izgradnju luksuznog kompleksa na Avali gdje je kupio plac, a njegov dom na Bežanijskoj kosi odiše luksuzom na svakom koraku.

Velelepna kuća direktora Granda svakako odiše prostranošću, a u dnevnoj sobi preovladava skupocjeni bijeli namještaj, klavir, šank, mnogo umjetnina i porodičnih fotografija.


U dvorištu pored velike kuće, imaju još jednu manju pomoćnu. Zeleni vrt u kome uživa njihova porodica lijepo je sređen, te imaju i zelenu stazu do ulaza u dom, kao i prostranu terasu.

Popović posjeduje i stan u Opatiji, koji je, prema pisanju medija platio 300.000 eura, a jednom prilikom se i na društvenim mrežama pohvalio u kakvom luksuzu sa porodicom i prijateljima uživa dok je na odmoru. Pokazao je djelić svog doma: bazen, terasu i pogled na more.

Podsjetimo, kako su prije nekoliko godina mediji pisali Sašina ukupna zarada u posljednjih nekoliko godina, računajući i sedam i po miliona od prodaja kompanije, iznosi oko 10.500.000 eura.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.