x

SPREMILA MODNI ATELJE

Demolirala cijeli luks stan prije porođaja! Komšije Saške i Đorđa Đokovića raskrinkale par: Rušili zidove, bušili...

Saška Veselinov Đoković nedavno je rodila sina Aleksandra, a ponosni otac Đorđe Đoković danima je lumpovao sa prijateljima i porodicom. Novopečena gospođa Đoković u trudnoći je bila i te kako aktivna, pa se nije libila ni fizičkih poslova koji su bili izuzetno zahtjevni.

Komšija ovog mladog bračnog para otkrio nam je da su prije nekoliko mjeseci riješili da Đoletov stan na Novom Beogradu, koji je bio luksuzno opremljen, kompletno demoliraju da bi ga adaptirali za poslovni prostor, tačnije za modni atelje u kojem će Saška kreirati garderobu za žene i muškarce, a najviše će raditi vjenčanice i odijela.


- Đole je dugo živio sam u tom stanu, a kada je počeo da se zabavlja sa Saškom, ona se vrlo brzo uselila kod njega. Jako su fini i kulturni, nikada nismo imali sa njima probleme - započeo je priču jedan njihov komšija.


- Prije nekoliko mjeseci, kako sam čuo, Saška je došla na ideju da od tog stana napravi luksuzni modni atelje, što je njen suprug aminovao. Iako već uveliko trudna, ona je po cijeli dan bila sa majstorima i trudila se da ništa ne prepusti slučaju. Stan, koji je inače bio potpuno opremljen i izuzetno luksuzan, vrlo brzo je demoliran. Rušili su se neki zidovi, pravljen je novi raspored... Ma, imali smo osjećaj da se buši i u našem stanu - ispričao je Đoletov i Saškin komšija.


Kako je otkrio, njih dvoje su se preselili prije početka radova, i to u novi životni prostor.

- Čuo sam od komšinice da je Đole kupio kuću u jednom elitnom dijelu Beograda i da sada tamo žive - rekao je on.

- Kuća je izuzetno luksuzna, a opremali su je nekoliko mjeseci nakon što su donijeli odluku da će od stana u kojem su živjeli napraviti poslovni prostor.

.

.

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.