x

Detalji raskida Ane i Davida zbog Aleksandre!

Starleta iz Ivanjice je poludjela i riješila da raskine vezu jer, po njenim riječima, njen rijaliti-dečko nema stav i nema riječ, pa je uprkos tome što se zarekao da neće gostovati kod Ognjena Amidžića, ipak otišao rame uz rame sa bivšom. Ana Korać i David Dragojević posvađali su se nakon što je on gostovao u emisiji "Amdži šou" sa bivšom vjerenicom Aleksandrom Subotić.

Naime, David je prvo napravio haos u Bijeloj kući kada je samo pola sata pred početak emisije "Amidži šou" odbio da gostuje u njoj. Ipak, vrlo brzo, nakon pisma produkcije, predomislio se, pa je počeo da se sprema.

Ana je otrčala u spavaću sobu i počela da plače ispod pokrivača, a onda je krenula u izolaciju, ali je naišla na Davida, koji je šetao u dvorištu, pa je počela da viče na njega.

- Boli me k..ac! Ako si rekao da ćeš da ideš, onda ćeš da ideš! Ne se*i više, p.ši k..ac, majmune jedan! Nauči da imaš svoj stav - vikala je Ana.


Ana je nastavila da pravi scene u izolaciji, a Lepi Mića i Lazar Jeremić otišli su kod nje kako bi je utješili dok je David bio na snimanju. Kada se vratio sa snimanja, Ana nije htjela da priča s njim, a na žurku na kojoj je pjevala Katarina Živković otišli su odvojeno i nisu komunicirali cijele večeri. Ana je na kraju žurke otišla na dok i zaplakala, ne znajući da će vrlo brzo da dojuri David sa ćebencetom kako bi je pokrio. Dok su njoj tekle suze, Dragojević je obgrlio djevojku, a ona je negodovala, pa mu je zaprijetila raskidom ukoliko ne promijeni ponašanje.


- Bolje da budem kvalitetno sama, nego sa tobom. Ti vodi tvoje borbe sam. Evo, ja ću tebe ostaviti, ne želim te takvog. Treba da ti objašnjavam kako treba da se ponašaš. Ne radim ništa ovdje jer mora. Neću da te učim, imaš 30 godina. Svojim s*anjima uvlačiš i mene. Jedva čekam da se sve ovo završi. Nemaš svoj stav. Dosadan si, pusti me - raskinula je Ana s Davidom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.