x

Digli joj kola u vazduh, išla na skupa ljetovanja, zabranili joj ulazak u Crno Goru: Ana Korać uživo u emsiji potpuno raskrinkana! Sad svi znaju pravu istinu o starleti!

Ana Korać odgovarala je na pitanja gledalaca i pušten joj je snimak u kom tom istom navodnom "progonitelju" umiljato priča da joj nedostaje. Takođe, publika je u pitanju navela i kako je Ana izjavila da njoj nisu zapalili skupocijeni automobil, kao i da odlično zna kome je to učinjeno.

Gledaoci su kroz pitanje podsjetili Koraćevu i da je pričala kako su joj greškom zabranili ulazak u Crnu Goru, ali i da joj je ukraden i broj sa kog su poslate problematične poruke. Publika je iskoristila priliku da Anu podsjeti da je govorila i kako nije živela sa Minom Vrbaški, koja je priznala čime se bavila, ali i da je pričala o svom bahatom ljetovanju. Zar joj se ne čini da se upetljala u svoje laži i da je sve ovo previše slučajnosti, bilo je pitanje za Koraćevu.

"Što se tiče tog auta, ja to nikada nisam izjavila, niti su meni zapalili, niti je bio kod mene. Imaju sve zapisano gdje, šta i kako. Što se tiče prijatelja, moji prijatelji se ne eksponiraju javno. Ti što se predstavljaju, niti su moji momci, niti su moji prijatelji. Ti lažni milioneri mogu tako da se predstavljaju. Ulazak u Crnu Goru, za to nisam rekla da je bila greška. Ja nisam bila tamo kada se to desilo. Ja više ne koristim taj telefon, niti sam ga koristila. Karlo je bio moj momak, kada sam rekla da nije? Karlo je bio moj dečko! Glupo je da se o tim stvarima priča u rijalitiju.


Ovdje pričam o dešavanjima u Zadruzi. Za Minu, ja sam objasnila milion puta tu situaciju. I ona je imala svoj stan i ja sam imala svoj stan. Kakve veze ima to ljetovanje, ja mogu da idem i na Mars! Šta je ljudima problem? Ovdje je najveći problem što sam ja ušla u priču sa Davidom. Može da priča bilo ko šta hoće! - govorila je Ana.

- Vidim da je dosta stvari nabrojano iz Aninog i mog razgovora. Ona je meni tada rekla da je broj ukraden. Što se tiče auta, tada sam joj rekla da pazi šta priča. Taj auto je najveća ku*va u Beogradu! Nema ko taj auto nije vozio. Nisam ga vozila ja i taj ko ima veze sa vlasnikom auta - pričala je Ljuba.


- Zna li neko od vas ko je vlasnik auta? - upitao je Milan Milošević.

- Filip Mijatov - rekla je Aleksandra Subotić.- Prošle sezone je meni Ana pričala o Filipu i tom autu. Ona mi je rekla da je sjedila u salonu i da je gledala kako taj auto odlazi u vazduh. Kada sam izašao iz prve 'Zadruge', sreo sam gospodina koji mi je rekao: "Ja sam drug od Ane Korać, ja sam taj Filip. Da li možeš da mi daš njen broj telefona?". Ja mu nisam dao tada broj. On je meni poslije pisao na Instagramu i dao mi je svoj auto u kom sam uradio neke slike sa Zerinom - pričao je Bane.

- Ana vozi skupa kola, ide na skupa putovanja... A znamo da zvanično ništa ne radi. Iz onog klipa sam vidjela da se pojavljuju svi oni muškarci o kojima se priča da su sponzori takvim djevojkama. Ona nije priznala! - umiješala se Marija Kulić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.