x

Dijamantski sponzor: Predstavljeno učešće brenda Jeep na EYOF-u! (GALERIJA)

Povodom učešća na ovogodišnjem najvećem sportskom olimpijskom festivalu za mlade – EYOF-u, brend Jeep je u Golf Clubu u Sarajevu upriličio radni doručak sa predstavnicima bh. medija.

Prisutnima se obratio Aleksandar Stijaković, marketing menadžer brenda Jeep, koji je novinare upoznao o svim planiranim aktivnostima za vrijeme trajanja manifestacije.


"Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo dio ovog lijepog projekta. Brand Jeep je, kao ovogodišnji dijamantski sponzor EYOF-a, pripremio nekoliko aktivnosti za naredni period. 30. januara, naš Jeep konvoj kreće u Rim gdje ćemo 31. januara, na zvaničnoj ceremoniji primopredaje, preuzeti olimpijski plamen i dovesti ga u Sarajevo 2. februara. Za vrijeme tog putovanja, napravit ćemo i jednu reportažu o putu olimpijskog plamena od Rima do Sarajeva. Osim toga, od 9. do 16. februara na dvije planine, Bjelašnici i Jahorini, brand Jeep će imati svoju regularnu postavku uz mnogo zanimljivih aktivnosti za posjetioce. Ovim putem pozivam i vas da nam se pridružite i da zajedno budemo dio ovog značajnog sportskog dešavanja", izjavio je Stijaković.


Nakon završenog oficijelnog dijela, predstavnici medija su imali priliku pogledati i fotografisati se sa nekoliko Jeep-ovih vozila, parkiranih na platou Golf Cluba.

Uslijedilo je lijepo druženje uz razgovor u ugodnoj atmosferi.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.