x

Do kraja rijalitija ne smiješ da spominješ nikoga ko nije unutra: Mina Vrbaški dobila poziv sa majkom koji joj je presjeo!

Mina Vrbaški dobila je poziv sa majkom, Ivanom Vrbaški, koja joj je održala lekciju kako da se ponaša, pa zaprijetila da ne smije više da spominje nikoga ko nije u "Zadruzi".  

- Mnogo mi je teško zbog Marka, osjećam se poniženo. Mislim da još uvijek nešto osjećam prema njemu. Ja mislim da ništa loše nisam uradila da bih dobila ovakav udarac. Nisam nikad trebala sa njim da uđem u vezu, očigledno da sam zaljubljena. Kao balavica sam ona najgora. Ne znam više ni šta da mislim, ništa ne znam - rekla je Mina.


- Ti si ušla u rijaliti da se igraš ili da živiš život? Nemoj da te čujem da si više spomenula ikoga ko nije u "Zadruzi". Neću da te čujem! Znači, ni jedno ime, ni slovo! Igrala si igru do skoro super! Nemoj da se uopšte smiješ! Za kim ti cmizdriš? Za Markom? Šlihta se, namješta neke priče. Imaš bre, Aleksu, Suzanu, Zlatu, Miću! Tebe čeka dečko sa gitarom, idemo na pljeskavicu kad izađeš. Neću više da te vidim da plačeš! - pridikovala je Ivana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.