x

Đoganijevu pitali da li je trudna ili se udaje, ona iskreno: Nešto od toga jeste!

Luna Đogani nije popravila odnos sa majkom Anabelom Atijas, ali joj u ljubavi "cvjeta". Đoganijeva je sa Markom Miljkovićem bila kod njegove majke Nedeljke.

"Ona je generalno srećna zbog Marka i mene, rekla je da nam ništa ne zamjera, samo da smo živi i zdravi. Bili smo par dana kod nje, uživali i sve je u najboljem redu", rekla je Luna, pa dodala da se sa svojom majkom ne čuje:

"Volim je najviše na svijetu. Moja majka i ja nismo u kontaktu, ona je odlučila da nemamo neki odnos. Veza između majke i kćerke je neraskidiva. Došlo je to toga da nemamo odnos, ali ćemo ga sigurno imati u budućnosti. Trudiću se da pokušamo da idemo dalje i zaboravimo sve."


Kada su je pitali da li bi se pomirila sa bivšom drugaricom Anastasijom Ražnatović.

"Sada da kažem da ne želim, lagala bih. Ono što ja znam je da će u dubini duše biti moja kuma i najbolja drugarica. Uvijek mi je zadovoljstvo da kačim njene pjesme, ne vidim ništa loše u tome", iskreno je prokomentarisala Luna.


Lunu su pitali i da li će se uskoro udati za svog partnera.

"Ako Bog da biće novih, lijepih vijesti. Ljubav je - sve super, svaki dan se nešto novo događa", rekla je Luna kroz osmijeh u "Premijeri", pa je uslijedilo još jedno pitanje:

"Da li ćeš postati mama ili se udaješ?"

"Neću da pričam ništa. Nešto od toga jeste", rekla je Luna.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.