x

Došla sam sa vrha i dotakla dno: Uhapšena Romana više od 2 decenije vodi bitku s bolešću, a ovo joj je palo najteže!

Pjevačica Romana Panić i njen prijatelj Filip M. uhapšeni su u Australiji zbog korištenja sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice.

Ono što rijetko ko zna je da Romana od tinejdžerskih dana boluje od dijabetesa.

"Najteže mi je da kontrolišem količinu, pošto moram na svakih četiri-pet sati da jedem malo i da prestanem onda kada je najslađe. Ali to i jeste umjetnost življenja, pronaći balans u svemu što radiš i biti umjeren, jer nam je onda sve dozvoljeno", rekla je jednom prilikom Romana.


Romana je 2017. godine govorila o svom životu u Beogradu.

"Čim sam došla u Beograd sva vrata su mi bila otvorena, bila sam prisutna i u medijima i moj prvi tiraž je dobro prošao. Bila sam toliko prihvaćena. Moja karijera krenula je uzlaznom putanjom nakon toga. Nizali su se razni uspjesi, festivali i albumi. Bila sam na vrhu tada, ali toga nisam bila svjesna. Teško je trajati. Ima tu i uspona i padova, ali ono što je kod mene specifično, i ono što je meni najteže da prihvatim to su neke nenormalne oscilacije. Odem na vrh pa sa vrha dotaknem dno. Bile je puno konfuznih situacija i privatno i poslovno", rekla je Romana tom prilikom.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Puls

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu, SAD. Trenutno sam udovica s troje djece i zapala sam u financijsku situaciju u travnju 2020. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih više ne čujete da su mi to učinili dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete se obratiti putem e-pošte ... Ako želite kontaktirati bilo koju firmu vezano za osiguranje zajma bez osiguranja, tada se danas obratite gospodinu Davidu Wilsonu za vaš zajam. Nude sve vrste zajma koje nude Kratkoročni zajam (5_10 godina) Dugoročni zajam (20_40) Zajam za medijski termin (10_20) Oni nude zajam poput Zajam za dom ............., Poslovni zajam ........ Zajam za dugove ....... Studentski zajam .........., Zajam za pokretanje posla Poslovni zajam ......., kredit tvrtke .............. itd E-pošta .......... ([email protected]) Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto za molim vas, recite mu samo ja gospođa Linda McDonald usmjeriti vam sreću ................... ....