x

Dragana Mirković o svojim nasljednicima: Moja djeca su jake ličnosti, zato ne žele da budu poznati!

Dragana Mirković tokom svoje tri decenije duge karijere preživjela je kako lijepe, tako i ružne stvari, ali taj put nikako ne bi poželjela svojoj djeci.

Pjevačica, naime, kaže da jedino što ne bi preživjela jeste da njena sin Marko (18) i kćerka Manuela (17) požele da budu dio estradnog svijeta.

- Djeca su poprilično sklonjena, zahvaljujući njihovoj želji prvenstveno. Samo sam ja izložena. Čak se i moj suprug sklanja, tako da je sav teret na meni. Drago mi je što oni ne žele da se bave javnim poslom - rekla nam je pjevačica i otkrila da bi joj najteže palo kada bi njeni nasljednici ipak poželjeli da stanu pred kamere.


- Često u šali kažem: „Ja sam jednu karijeru preživjela, još jednu ne bih.“ U smislu javne ličnosti. Dovoljno mi je bilo ovog stresa što sam ja ta, ali tako se dogodilo, nisam ja to željela. Ne vjerujem da bih preživjela kada su djeca u pitanju. Savjet nemam, to je prosto.

Sve je stvar stava, jačine ličnosti. Oni su inače djeca na mjestu, i vrlo jaka djeca. Samim tim što ne žele da budu viđena, to je dokaz jačine njihove ličnosti. Obično djeca u tim godinama žele da budu u centru pažnje. Sve bih učinila da ih spriječim da budu dio estrade, potrudila bih se da ih ubijedim da to ne urade - zaključuje folk diva.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.