x

Dragana Mitar dobila 2 poklona, a jedan košta 340.000 eura: Bivša zadrugarka našla dečka, zbog bogataša hoće što prije da se razvede od Siniše!

Dragana Mitar navodno ima novog bogatog dečka, koji je već obasipa poklonima, pa iz tog razloga želi što pre da se razvede.  

Iako je željela da pruži još jednu šansu braku, Dragana nije mogla da pređe preko prevara svog muža Siniše, koje su se desile dok je ona boravila u Imaginarijumu.

Međutim, prema pisanju jednog lista, i Mitrova je takođe uplovila u novu vezu, te je od novog dečka navodno dobila automobil “porše panamera” vrijedan 340.000 eura i “roleks” od 26.000 eura.


Od kako je izašla iz Zadruge javnosti nepoznati mladić ne prestaje da je opsijeda i na sve moguće načine pokušava da je obori sa nogu. S obzirom da je riječ o dobrostojećem biznismenu, nije mu bio problem da iskešira 366.000 eura kako bi očarao bivšu “modelsicu”.

Ni Dragana nije ostala ravnodušna na ove skupocijene darove, te je brže bolje predala papire za razvod od Siniše Dragutinovića, kako bi kao slobodna djevojka ušla u novu vezu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.