x

KRAJ SE NE NAZIRE

Draganu Mitar razvod skupo košta! Od bivšeg muža i tužbi ne može da diše: Ne komuniciramo čak ni kada je dijete u pitanju!

Dragana Mitar i njen još zakonski suprug Siniša Dragutinović imali su čak tri sudska ročišta u roku od nedjelju dana.

"Ma, sa Sinišom milion tužbi, više ne mogu da pohvatam kad idem na koje suđenje. Tužio me je za povredu njegovog ugleda i časti, pa onda za iznošenje njegovih privatnih fotografija sa djevojkom u medije, ma horor", ispričala je nekadašnja zadrugarka.

"Samo da više bude to ročište za razvod i da i to završimo. Ja sa njim ne komuniciram čak ni kada je o djetetu riječ. Sreli smo se u sudnici, ali svako je stajao sa svojim advokatom i gledao na drugu stranu."


"Tužio me je zato što sam javno pokazala fotografije koje mi je on slao, a na kojima je sa svojom djevojkom, ali moja odbrana je mnogo dobra, a njegova smiješna. Bilo mi je smiješno kada sam čula šta priča", dodala je Dragana.

"Sve je trajalo bukvalno 12 minuta, a onda je svako otišao na svoju stranu. Mučno je ovo za oboje, ali nismo mogli mirnim putem da se dogovorimo jer nije htio da ispoštuje moje zahtjeve.", rekla je ona za "Star", a prenose mediji.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ www.scansweb.com