x

haos

Drama u Novom Sadu: Slavica Ćukteraš prijavila bivšeg muža policiji, dobija jezive prijetnje!

Slavica Ćukteraš prijavila je novosadskoj policiji bivšeg muža i nekadašnjeg golmana Vladimira Avramova zbog prijetnji koje joj je uputio, saznaju domaći mediji.

- Ona je prijavu podnijela jučer, nakon što joj je Avramov u više navrata slao prijeteće poruke, a povod je navodno spor oko starateljstva nad djetetom - kaže izvor za Telegraf.

Iz policijske uprave Novi Sad mediji su dobili potvrdu da je slučaj prijavljen. Vladimir je trenutno u inostranstvu, a kada se vrati biće saslušan i biće mu izrečene hitne mjere zabrane prilaska.


Pjevačica je u januaru 2020. potvrdila da se razvela.

- Ništa tu nije senzacionalno. Kada osoba dobije dijete, prioriteti se mijenjaju i u cijeloj toj priči je najbitnije da dijete ima oba dobra roditelja. Postoji rasturena kuća i postoji razdvojena kuća, kada roditelji ne žive zajedno. Jedno je kada dijete živi u gunguli, a drugo kada dijete živi u miru - izjavila je Slavica u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gdje je prvi put i pričala o razvodu, s obzirom na to da vješto krije privatan život i razdvaja posao od onoga što čuva samo za sebe.


- Vlada je jedan divan čovjek. Predivan otac, požrtvovan otac, podrška moja svestrana i dan danas. Njegova trenerska karijera je krenula uzlaznom putanjom, postao je jako tražen trener u Evropi... Jedan veliki gospodin. Ja sam željela da se vratim svom poslu, on takođe, nije želio nezadovoljnu ženu... Jednostavno, dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bismo oboje bili srećni i da bi dijete imalo srećne roditelje. Bio je sporazumni razvod koji se sastavio u minut i po - govorila je tada Slavica.


- Drago mi je što s takvim čovjekom imam dijete, jer on zaista Viktoriju gleda kao sto očeva, a znamo koliko je muška figura u porodici potrebna - rekla je tom prilikom.

Slavica i Vlada bili su u braku pet godina, a kćerku Viktoriju dobili su u oktobru 2016. godine. Pjevačica je nakon udaje zapostavila muzičku karijeru, kojoj se poslije razvoda i vratila.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.