x

LJUBAV CVJETA

Draško je pravi domaćin: Tanja Savić upoznala kolegu sa Stanivukovićem, evo kako su se proveli u Banjaluci!

Pjevačica Tanja Savić i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković mjesecima su krili vezu, čak se spekulisalo i o njihovom raskidu.

Međutim, sad su uslikani zajedno u jednom banjalučkom restoranu i očigledno je da im ljubav cvjeta. Naime, njih dvoje su bili sa prijateljima, a društvo im je pravio i pjevač Branislav Bane Bojanić, sin Miloša Bojanića, koji je ispričao kako ga je Tanja upoznala sa Draškom.


On se slučajno našao u prijestonici Republike Srpske na Savićkin poziv došao je u klub gdje je ona nastupala, otpjevao nekoliko pjesama, a onda, na njegovo oduševljenje, bolje upoznao Stanivukovića, o kojem ima samo riječi hvale.


- Bio sam slučajno u Banjaluci kada me je moja drugarica Tanja Savić pozvala na nastup, a onda, kada dođete, publika i sve to, naravno da sam stao na binu i otpjevao nekoliko pjesama. To veče me je Tanja upoznala s gradonačelnikom Draškom Stranivukovićem, koji je, moram priznati, pravi domaćin i odličan dečko. Tanja je jedna dobra i neiskvarena duša, njenu prvu turneju sam organizovao ja u Americi i otad smo veoma dobri prijatelji - otkrio je Bane za S.telegraf.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Reoublika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.