x

oglasila se

Duša me boli što mog brata Džekija nisam mogla da ispratim na vječni počinak: Marina Tucaković slomljena od bola!

Pjevač Džej Ramadanovski juče, 11. decembra ukopan je u Aleji zaslužnih građana, gdje su se okupili brojni prijatelji, kolege, rodbina kako bi ga ispratili na vječni počinak. Mnoge poznate ličnosti priustvovale su dženazi: Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Saša Matić, Aco Pejović... Međutim, ona koja je ostavila veliki trag na njegovu karijeru, tekstopisac Marina Tucaković nije mogla da dođe.

Autorka Džejovih najvećih hitova boluje od raka dojke, pa zbog lošeg zdravstvenog stanja nije imala snage da se oprosti od svog brata.

Čak ni njen suprug Aleksandar Radulović Futa, koji je decenijama drugovao sa pokojnom legendom, nije otišao na sahranu zbog koronavirusa jer bi on za Marinu bio koban.


- Žao mi je što mog brata Džekija nisam mogla da ispratim na vječni počinak. Duša me boli! Ne smijem da mrdam nigdje iz kuće zbog mog zdravstvenog stanja. Niti negdje idem, niti mi ko dolazi. Jedino izađem kada primam terapiju ili idem kod ljekara. Ni moj Futa zbog mene nije mogao da ide na Džejovu sahranu - sa tugom u glasu priča Marina.

Ona i dalje ne može da vjeruje da nas je napustio čovjek koga je voljela i kom je napisala najljepše pjesme u karijeri.


- Da me je slušao, mogao je još da poživi. On je bio naše malo čudo. Svi smo ga voljeli jer je bio neposredan, prijatan, izuzetno muzikalan, human... Pomagao je rodbini, prijateljima i svakome ko bi mu se obratio za pomoć. I meni se našao kad god mi je bilo potrebno. Svojom muzikalnošću i genijalnošću inspirisao je Futu i mene da mu pravimo sve one divne pjesme. Džej je jedan od rijetkih koji je iz nas izvukao najdublje emocije - prisjeća se Tucakovićeva.


Marina kaže da je često kritikovala pjevača zbog njegovog načina života, koji mu je, kako tvrdi, i došao glave.

- Strepila sam za njega, zato sam ga stalno i kritikovala. Ali on me nije slušao i sve je na kraju okretao na šalu. Sjećam se, prije nekoliko godina, došao je kod mene malo pripit. Čim sam ga vidjela, rekla sam mu: "Slušaj ti, Džej, sram te bilo! Imaš dvije velike kćerke, vidi šta radiš od sebe. Vidi koliko si pijan, a toliko godina imaš." On me sasluša, pa mi odgovori: "Je l' sam ja došao kod tebe po pjesmu ili po savjet?" Bio je nevjerovatno duhovit i inteligentan. Nije bio obrazovan, ali mu je mozak radio 300 na sat - priča naša sagovornica.


Marina kaže da je Džej nosio brojne ožiljke na srcu, ali da o tome nije govorio.

- Bez obzira na to što je uvijek bio šaljivdžija i najpozitivniji u društvu, on je zapravo bio tužan. Volio je i da plače i da se smije. Nije bio takav u početku. Ali otkako je počeo da pije i da se druži sa Sinanom Sakićem, plakao je i kad treba i kad ne treba. Bio je dijete iz doma koje je doživjelo slavu, velike koncerte... A tu popularnost ne može svako da podnese - priča Tucakovićeva.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.