x

Dybala se vratio! S dva gola donio pobjedu Juventusu kod Verone

Dybala započeo od prve minute, brojni promašaji Higuaina, Mandžukić igrao do 82. minute, historijska pobjeda Allegrija na Bentegodiju

Juventus je na gostovanju kod Verone slavio rezultatom 3:1, a heroj torinske stare dame bio je povratnik u momčad, Paulo Dybala!

Nakon što je tri puta uzastopno u ligi započeo na klupi, Dybala je na Bentegodiju dobio priliku od prve minute i iskoristio je na najbolji način zabivši drugi i treći pogodak svoje momčadi. 

Blaise Matuidi goste je doveo u vodstvo u 6. minuti utakmice. Higuainov udarac odbio se od stative ravno na noge francuskog veznjaka koji je postigao najbrži gol Juventusa u ovoj sezoni.

Uslijedio je niz promašaja Higuaina koji je iz slobodnog udarca tresao vanjski dio mreže, a u posljednjoj minuti prvog poluvremena u stopostotnoj prilici pucao je ravno u domaćeg golmana. U nastavku mu se u lošim reakcijama pred golom priključio i Mario Mandžukić (iz igre izašao u 82. minuti), a pad u igri Juventusa Verona je iskoristila u 59. minuti kada je obranu gostiju izigrao Martin Caceres i pogodio za izjednačenje protiv kluba u kojem je proveo čak šest sezona.

Juventusu je trebalo desetak minuta da probije gusto postavljenu obranu domaćina, a to je pošlo za rukom Dybali koji pogađa prvo u 72. minuti, a zatim i 78. kada je fantastično prošao petoricu protivničkih igrača.

I Bernardeschi je u 87. minuti zatresao mrežu, no gol je poništen zbog zaleđa Benatije koji je prema procijeni suca ometao golmana Verone, a zanimljivo je da se pri donošenju nije posavjetovao s video tehnologijom.

Zanimljivo je kako je Maxu Allegriju ovo bila prva trenerska pobjeda u karijeri protiv Verone na Bentegodiju koju na ovom stadionu, do sada, nije uspio slaviti niti u ulozi trenera Milana, ni Juventusa.

Aktualni prvak ovom je pobjedom zadržao drugu poziciju i zaostatak od jednog boda za zimskim prvakom Napolijem.

 

Izvor: Goal.com

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.