x

Ekskluzivne fotografije Lune Đogani u Sarajevu! (FOTO)

Luna Đogani boravi u Sarajevu. Atraktivna zadrugarka i vlasnica hita "Deveti krug" je stigla u grad na Miljacki sa svojim dečkom Markom Miljkovićem. 

Luna Đogani blista nakon Zadruge 2, kao i nakon uspjeha sa pjesmom "Deveti krug", u što se uvjerila ekipa Ekskluziva.ba portala. Da je profesionalna kada je posao u pitanju, Luna je pokazala i danas, kada je na dogovoreno snimanje i fotografisanje za Ekskluziva.ba i Senzacija.ba portal stigla tačno na vrijeme. U ekskluzivnom intervjuu za naš portal je odgovarala na mnoga pitanja, između ostalog, razjasnila je famu oko sinoćnje svađe sa Markom. Naime, neko je bez imalo razmišljanja da se tu radi o strogom narušavanju privatnosti, snimio svađu Lune i Marka u stanu u Sarajevu, te istu dostavio medijima. Luna nam je razjasnila cijelu situaciju, ali i dala odgovore na brojna druga pitanja. 


Kada je u pitanju Lunin dolazak u Sarajevo, Đoganijeva je stigla zbog mnoštva poslovnih obaveza. Prvenstveno, tu je kako bi ispoštovala brojne medije. Oko njenog dolaska u glavni grad BiH vlada veliko interesovanje "sedme sile", a Ekskluziva.ba i Senzacija.ba portal su dobili priliku da prvi saznaju mnoge stvari iz njenog života. Iskrena, bez laži i foliranja, Luna je odgovorila na mnoga pitanja, čak i ona neugodna, a sve to vas očekuje u video intervjuu večeras oko 20 sati. Do tada, pogledajte ekskluzivne fotografije koje je zabilježila naša ekipa: 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.