x

njoj nije hladno

Ekstravagantna izdanja Jelene Karleuše u mjesecu oktobru! (Foto)

Muzičkoj zvijezdi i modnoj ikoni Jeleni Karleuši u mjesecu oktobru nije manjkalo inspiracije kada su odjevne kombinacije u pitanju. I dok se živa u termometru spuštala gotovo na nulu stepeni, Jelena ima vrelu krv i sve to stojički podnosi, samim time se diči smjelim izdanjima.

Mjesec oktobar asocira na tople boje, žutilo, kapute, jakne, ali ne i za nju. Jelena Karleuša je za potrebe snimanja 'Zvezda Granda', kao i fotosešne nosila manjak garderobe, sa izrazito veselim bojama. Prvi oktobarski post na Instagramu je "začinila" fotografijom ispred svog doma na Dedinju i to na rolama. Ne vjerujemo da ih je JK obula radi vozanja, ali radi dobre fotografije, te zanimljivih odjevnih predmeta koje je pribavila za ovu prigodu apsolutno. 

Drugi, vjerovatno i stajling o kojem se najviše pričalo jeste onaj gdje je Jelena pokazala gotovo sve što se pokazati može. U crnom kostimu, koji je više namijenjen za vragolaste igre u krevetu, nego za sunčanje ili kupanje, JK je privukla mnoštvo komentara, između ostalog komplimenata na konto izgleda. Kako bi dokazala da je zaista zgodna, objavila je i video koji možete pogledati OVDJE.

Zlatna haljina je bila iduća na "repertoaru". 

Pripijena zlatna haljina je imala fokus na otkrivenom dekolteu i stomaku, a interesantno je kako je dizajn iste osmislila sama Jelena. 

Samo dan kasnije, ona se na snimanju u studiju Granda pojavila u crnoj mrežastoj kombinaciji i halterima.Sve je upotpunila kapuljačom na glavi. I dok su fotografi oko nje bili u jaknama, JK je dan kasnije stigla u neviđenom "jeans" izdanju koje je na intrigantan način pokazivalo njeno pozadinu. Fotoreporteri su trčali za njom, što možete vidjeti u pjevačicinoj objavi OVDJE. 

Još jedno snimanje je opet proteklo u znaku njenog stajlina, ovoga puta JK je bila u srebru. Srebrna haljina, ali nikako obična. Bar to se ne veže za nju. Opušteno izdanje srebrne haljine je sa svakim njenim pokretom otkrivalo i Jelenino tijelo, I tu se pop zvijezda ne zaustavlja. Novi dan i novo izdanje. Crna čipkana haljina je sljedeća na meniju, a ispod koje je ponijela crveni intimni veš. Živa vatra, a ovo izdanje pogledajte OVDJE.

A znala je Jelena biti i obučena, ujedno i pomalo romantičarska duša svojim izdanjem. U njenom slučaju to je bilo pokriven gornji dio tijela, ali opet istaknute duge noge. Pink haljina sa volanima na rukama je osvojila srca njenih pratitelja, kao i ona koju je ponijela prije jedan dan s potpisom Sofije Milošević. Ispod ćete se uvjeriti u Jelenina zanimljiva izdanja, a jedno od intrigantnijih je svakako i haljina za potrebe snimanja jedne reklamne kampanje, koju možete pogledati OVDJE.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.