x

svi gledali u nju

Elegantna do kraja: Stajling Melanije Trump za oproštaj od Bijele kuće ukrao svu pažnju! (Foto)

Doskorašnji predsjednik Donald Trump i već sada bivša prva dama Melania Trump i službeno su se oprostili od Bijele kuće. Umjesto odlaska na inauguraciju Joea Bidena, bračni par otputovao je u svoju rezidenciju Mar-a-Lago.

Izostalo je i druženje s novom prvom damom Jill Biden koje je prema tradiciji trebala organizirati Melania.

- Biti prva dama bila je moja najveća čast. Hvala vama za potporu. Bit ćete u mojim mislima i molitvama. Bog vas blagoslovio sve, Bog blagoslovio vaše obitelji, Bog blagoslovio ovu predivnu naciju, rekla je Melania u kratkom govoru u bazi Maryland iz koje je odletjela u Floridu.


Kada je u pitanju moda, iz Bijele kuće odlučila je otići u svom stilu. Po mnogima najbolje odjevena američka prva dama od glave do pete bila je odjevena u crne komade.

Nosila je haljinu modnog dvojca Dolce & Gabbana u kombinaciji s jaknom modne kuće Chanel. Tu su bile i nezaobilazne štikle Christiana Louboutina te torba modne kuće Hermes.


Društvene mreže već su se užarile od komentara na račun njezinog stajlinga koji su uglavnom svi pohvalili. Ipak, našla se i poneka zamjerka.

- Malo tmurna i tužna kombinacija. Trebala je izvesti neki show za kraj i pojaviti se u negližeu i bundi, jedan je od šaljivih komentara s Instagrama.

.

.

.

.

.

.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.