x

Evo koliko hiljada eura mjesečno Baka Prase zaradi kao najpopularniji srpski Jutjuber!

Oni su svojom popularnošću pretekli neke od velikih domaćih i regionalnih zvijezda, pa njihovi Jutjub kanali imaju daleko više sabskrajbera od pop i folk zvijezda.

Oni su Jutjuberi, klinci koji mahom nemaju više od 20 i kusur godina, a najpopularniji među njima vjerovatno je Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase.

Bogdan masu koja ga prati "kupuje" duhovitim snimcima, a na Jutjubu ima nevjerovatan broj sabskrajbera - vjerovali ili ne, čak više od milion i 227.000 njih!


Kako se priča, Bogdan godišnje zaradi više od 52.000 dolara, što je na mjesečnom nivou oko 4.333 dolara, odnosno oko 3.835 eura, navodi Scena.

Na Instagramu, Bogdana prati više od 584.000 ljudi. S tim u vezi, pored zarade od Jutjuba, Bogdan odlično zarađuje i od reklama.

Primjera radi, jedna objava na storiju popularnih domaćih Jutjubera nije ispod 500 eura, a o pojavljivanjima na događajima, promocijama, te većim reklamnim kampanjama da ne govorimo.


Podsjetimo, Bogdanov otac Nenad je đakon, a ono o čemu se ćutalo jeste podatak da je nekada bio u braku sa Oljom Bećković.

Ipak, Nenad o tome ne želi da govori.

- Ja imam samo jedan, i to crkveni brak sa mojom suprugom. Sve prije ovog mog braka crkvenog je prahistorija. Sve je prahistorija, ja živim sadašnjost - rekao je Nenad Ilić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Kredit nudi 100% garancije Nudimo kredite i naše usluge su 100% zajamcene, kontaktirajte me odmah: E-pošta: [email protected] Whatsapp: +33 7 56 81 46 01