x

Fajront! Popovića napušta dugogodišnji voditelj Granda, ima jak razlog!

Goran Čomor od Nove godine više neće biti zaštitno lice Grand TV, na kojoj je vodio "Grand koktel", već ćemo ga ubuduće gledati na BN televiziji.

Bolja ponuda i uslovi konkurentske medijske kuće bili su glavni razlog zbog kojeg je popularni voditelj odlučio da promijeni poslodavca. U "Grandu" je proveo nekoliko uspješnih sezona, o čemu svjedoči gledanost njegove emisije, ali, ipak, kako je rekao, promjene su uvijek dobrodošle, pogotovo ako su nabolje.

- Tačno je da prelazim na BN već od Nove godine. Emisija će biti drugačijeg koncepta, još smo u razradi svega toga. Čak ne znam ni tačan naziv, da li će se zvati „Fajront“ ili nešto slično tome. Uglavnom, odluku sam donio zato što su mi ponuđeni bolji uslovi, a to je u našem poslu sasvim normalno i često. Niko se nije naljutio, naravno, sa "Grandom" sam ostao u dobrim odnosima i tako će biti i ubuduće - kaže Čomor.


Snimanje nove Goranove emisije biće u Bijeljini, gdje se i nalazi televizija, pa smo ga stoga pitali da li će biti problem da ubijedi goste da putuju iz Beograda do susjedne republike.

- Ma neće, vjerujte mi. Ja mogu i u Zanzibar da odem, oni će opet dolaziti kod mene. Imamo takav odnos, zaista. Evo, već sada znam da ću u prvim emisijama imati nekoliko sjajnih gostiju, vrlo popularnih i zvučnih imena - završava Čomor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.