x

Fanovi izdržavaju rijaliti zvijezde: Hiljade eura daju svojim idolima! Ljetovali su na njihov račun, a evo ko je najviše profitirao!

Vatreni fanovi rijaliti zvijezda iz samo njima znanih razloga bukvalno izdržavaju svoje mezimce! Među onima koji dobijaju najviše poklona i novca od obožavalaca jesu zvijezde “Zadruge” Luna Đogani i Marko Miljković, Sloba Radanović, Aleksandra Subotić, Ana Korać i David Dragojević.

Među darovima ardesiranim na pobjednicu “Zadruge 2” i di-džeja iz Brusa nalazi se sve i svašta – od igle do lokomotive.

– Luna i Marko imaju dosta fan grupa na Instagramu u kojima su brojne žene iz dijaspore koje ih vole i obasipaju poklonima i novcem. Obožavaoci su se organizovali i platili im nedavno putovanje u Pariz, a uskoro će golupčići dobiti vaučer za odmor u još jednom evropskom gradu. Pored toga, na njihovu adresu stiže garderoba, kozmetika, slatkiši… Mnogo darova ljudi ostavljaju i u frizerskom salonu Luninog druga Ilije Pečenice. Kad se sve to pretvori u novac, riječ je o hiljadama eura – objašnjava jedna od žena koje su slale novac, i dodaje:


– Djevojka koja je ludo podržavala vezu Lune i Slobe Radanovića u prvoj sezoni rijalitija jedno vrijeme je plaćala blogerki iznajmljivanje stana. Išla je s njom na more. Zanimljivo je i da Sloba ima vjerne obožavaoce, a neki od njih mu čak i šalju poklone za bivšu ženu i ljubavnicu:

– Nekoliko starijih gospođa iz inostranstva svakodnevno se čuje i dogovara šta da kupi Slobi! One su spremne da zbog njegovog nastupa pređu na stotine kilometara, samo da ga vide i nešto mu poklone. E, sad, zanimljivo je da oni koji i dalje vjeruju da će se pomiriti sa Lunom, donose na Slobine koncerte stvari i igračke za nju. Ima i onih koji bi voljeli da se pomire sa Kijom, pa joj preko njega šalju poklone.


Među onima kojima fanovi dijele šakom i kapom, našli su se i Ana i David.

– Dok je Dragojević bio u vezi sa Aleksandrom Subotić, ozbiljno se opario. Njih dvoje su dobili gotovo 20.000 eura u kešu, sredili su im cijeli sprat u Davidovoj kući… Dio njih je nastavio da podržava njegovu vezu sa Anom, pa su pokloni promijenili adresu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.