Festival inovacija: otvorene prijave za hackathon, startup natjecanje i konferenciju!

04.11.2019 12:00

Iz SPARKa najavljujemo pregršt novih stvari koje smo vam pripremili za jesen. Riječ je o Festivalu inovacija powered by Grad Mostar koji će se održati od 4. do 8.11.2019. u SPARKu i hotelu Mostar. Petodnevni event će se sastojati od hackathona, startup natjecanja i konferencije, a namijenjen je ljudima s novim idejama, osnivačima startupa, tvrtkama, investitorima i ostalim pripadnicima startup i biznis ekosustava.

4.-6.11.2019. Next Innovation Hackathon / SPARK

Tjedan ćemo početi hackathonom imena Next Innovation, gdje se u samo 24 sata stvaraju odlični proizvodi. Natjecatelji će pokazati svoje IT i biznis vještine pri razvijanju inovativnih rješenja na temu Mostar - pametni grad. Ta tema podrazumijeva inovativna rješenja na područjima kulture, turizma i općenito poboljšanja života u Mostaru. Uz podršku grada Mostara na ovaj način možete riješiti probleme u kazalištima, na koncertima, u turizmu, prometu i slično. Ukupno šest timova će raditi na razvoju proizvoda i usluga (npr. mobilne, web i desktop aplikacije), a nagrade su uistinu primamljive: 5,000 KM, 3,000 KM i 1,500 KM. Tijekom 24 sata svaki tim treba osmisliti i izraditi svoj proizvod, a odmah nakon toga demonstrirati svoj rad. Tražimo programere i gamere, ali isto tako i ljude s poslovnim štihom, marketingaše, projekt menadžere koji bi mogli doprinijeti poslovnoj strani rješenja i osvojili ove fantastične nagrade. Prijaviti se možete putem prijavne forme u timu od minimalno troje i maksimalno šest osoba, najkasnije do 30.10.2019.

7. i 8.11.2019. Startup natjecanje Next Startup x BETAPITCH / SPARK i hotel Mostar

Ovo natjecanje je must-attend za sve startupe jer se radi o globalnom startup natjecanju pokrenutom od strane betahaus-a iz Berlina. Održava se u više od 12 gradova diljem Europe, dok pobjednici iz svakog grada odlaze u Berlin kako bi se upoznali s potencijalnim partnerima na Investors Day-u, ali i na natjecanje sa ostalim startupima. Osim nagrade putovanja u Berlin, najbolji startup u Mostaru će osvojiti 5,000 KM, što će dobro doći pri pokretanju startupa. Drugi najbolji startup će dobiti 3,000 KM, a treći odlazi sa 1,500 KM. Ne propustite priliku predstaviti svoj inovativni i uzbudljiv proizvod investitorima, predstavnicima medija i drugim sudionicima. Pronađite investitore, promovirajte svoj brand, izgradite poslovne odnose, proširite mrežu i inspirirajte se drugima. Tražimo 8-12 startupa koji se mogu prijaviti najkasnije do 30.10.2019.

8.11.2019. Konferencija Next Thing / Hotel Mostar

Konferencija Next Thing je novi IT, biznis i startup događaj u Mostaru. Održat će se u petak, 8.11.2019. u prostorijama hotela Mostar, a organiziraju je SPARK i Grad Mostar uz potporu partnera i sponzora. Glavni cilj događaja je okupiti sve pojedince, startupe i tvrtke koji predviđaju nove trendove u poslovnom svijetu, kako bi iste mogli podijeliti međusobno i sa zainteresiranim posjetiteljima. Konferencija se sastoji od šest keynote govora, startup natjecanja, poslovnih sastanaka i networkinga. Svaki od govornika ima ogromno iskustvo u biznisu, bez obzira radilo se o pokretanju vlastitog startupa ili rada u uspješnim korporativnim tvrtkama. Teme koje će keynote govornici pokriti su poduzetništvo, marketing, prodaja, menadžement, liderstvo, inovacije, pametni gradovi i kultura.

Pridružite nam se od 4. do 8.11.2019. za visokokvalitetna predavanja, uzbudljive panele, startup radionice i jedinstvene mogućnosti umrežavanja. Događaj je u potpunosti besplatan za sve sudionike zahvaljujući Gradu Mostaru.

PRIJAVE: http://bit.ly/2nnOYdc

#SPARKevent #FestivalInovacija #NextThing #SPARKstartup



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.