x

svađa

Filip Car htio da baci Aleksandru Nikolić sa terase u more!

Kako se govori, tokom raskida je izbila žestoka svađa, tokom koje je Car zaprijetio Aleksandri da će je baciti u more ako odmah ne napusti Hrvatsku.

Pobjednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, boravila je u Crikvenici dvije nedjelje gdje je proslavila i rođendan Filipa Cara, međutim, odmah nakon slavlja ljubav je pukla, a ona je uplakana krenula taksijem za Beograd jer niko nije htio da je vozi.

Naime, kako saznaju domaći mediji, izbila je žestoka svađa, tokom koje je Car zaprijetio Aleksandri da će je baciti u more ako odmah ne napusti Hrvatsku. Njih dvoje se već neko vrijeme ne slažu i neprestano se svađaju, a ovog puta je, po svemu sudeći, definitivno kraj.


- Aleks je otišla kod Cara kako bi bila tu za njegov rođendan, sve je bilo okej prvih pet dana, a onda su krenula razna prebacivanja, i on njoj i ona njemu. Nikako se nisu slagali, ali kao i u rijalitiju, posvađaju se najstrašnije, pa se onda pomire i tako u krug. Filip je u jednom prelijepom restoranu organizovao žurku za rođendan i okupilo se njih trideset. Svi su bili veseli, pilo se, pjevalo, da bi u nekom trenutku krenula ozbiljna svađa između njega i Aleks, otkriva izvor, te nastavlja:


- Počeli su da viču, da se guraju, bilo je katastrofalno i vrlo neprijatno. On je njoj svašta izgovorio, djevojka je počela da plače... U jednom momentu joj se čak unio u lice i rekao da odmah krene za Srbiju ili će da je baci sa terase u more da pliva do Beograda. Jedva su ga smirili! Ona je sa jednom njegovom sestrom otišla do stana, uzela svoje stvari i taksijem krenula za Srbiju. Baš je bilo užasno i nakon onakve svađe mislim da se neće pomiriti, ističe izvor sa lica mjesta.


Nikolićeva je, inače, potvrdila navode da je došlo do raskida sa vjerenikom.

- Filip i ja smo se razišli, ne možemo da nađemo zajednički jezik kada je naša budućnost u pitanju. Nemamo iste stavove i razmišljanja i to nas dovodi do ružnih situacija i riječi. Meni sada treba samo mir, izjavila je Aleksandra.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.