x

Flagship-store De Colliers u srcu Sarajeva: Postanite dio naše zajednice, budite ambasador na Instagramu i TikTok!

Švicarski luksuzni brend dolazi i u BiH

Švicarski luksuzni brend nakita De Colliers stigao je i u Bosnu i Hercegovinu. Prvi Flagship-store De Colliers u srcu Sarajeva, odiše elegancijom i luksuzom otvora se u Sarajevu, nedaleko od Vječne vatre, u ulici Kulovića br. 9.

Osnovna karakteristika nakita koji krasi dame u zemljama širom svijeta, osim elegancije i luksuza, jeste pristupačnost i dostupnost svima, bez obzira na društveni status.

- Naš nakit zadovoljava visoke standarde kvaliteta. Ručno je izrađen od najkvalitetnijih materijala, a napravljen je da traje doživotno. A, život nas je naučio da traje samo ono što vrijedi. Stil je jedinstven spoj vanvremenske elegancije, minimalističkog dizajna i dodira luksuza. S vintage vibracijama i modernim, luksuznim preokretom, kreiramo nakit koji možete nositi svaki dan – u kombinaciji s bilo kojom odjećom i za svaku priliku – rekao je AB, menadžer.

Naši najprodavaniji proizvod je linija prstenja i naušnica, za čije oblike se crpi inspiracija u prirodi, na primjer iz lišća trešnje ili Pilee. Glavni dizanjer je Mirsad – MC, švicarski dizajner bh. korijena, koji putuje na relaciji Evropa i Amerika, ostaje u vrtu: a novu kolekciju posvetio je Tangelu, što je plod u obliku štapa nepravilnog oblika, koji visi na uhu ili oko vrata.

Budite dio naše globalne ambasadorske zajednice

Svaki Influenser De Colliersa može se prijaviti za naš ambasadorski program! Morate imati profil na društvenim mrežama i biti aktivni na društvenim mrežama. Također, nudimo niz dodatnih misija i pogodnosti za profile s više od 4.000 pratilaca. Pozdravljamo kreatore sa različitih platformi društvenih medija kao što su YouTube, TikTok ili Pinterest, ali imamo snažan fokus na Instagram: https://www.instagram.com/decolliers/

Posjetite nas i na web-adresi www.decolliers.com i instagram profilu: https://www.instagram.com/decolliers/, a od ponedjeljka 19. juna vas očekuju popusti, pokloni i iznenađenja u Flagship-store u Sarajevu.

Svima pripada sreća i svi zaslužuju osmijeh na licu, da bi bili sretni i nasmijani, budimo zajedno i uživajmo.

Ekskluziva.ba
Sponzorisani članak


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.