x

For the Hunters, vrhunska zabava za posljednju noć Festivala!

Lovci na dobru zabavu, oni neustrašivi među nama koji znaju šta žele i kako to dobiti, oni koji samouvjereno plešu nasred pozornice šireći dobro raspoloženje na sve oko sebe, provod po svojoj mjeri pronašli su posljednju noć Sarajevo Film Festivala.

U potrazi za jedinstvenim ugođajem okupili su se na Sensation Bridgeu, koji je to veče bio rezerviran za jedan od najiščekivanijih događaja tokom festivalskih dana, For the Hunters Night. Za ovu zabavu, kojoj je prisustvovao veliki broj zvanica iz javnog života, medijskog i poslovnog svijeta, tražila se pozivnica više čak i među onima koji su u Sarajevu ovih dana stigli kako bi uživali isključivo u sedmoj umjetnosti.


Tu su željeli biti svi oni koji vole biti primijećeni i vrlo dobro znaju kako to ostvariti sa stilom. Atmosferu je energičnom svirkom zagrijavao bend Perpetuum Mobile, čiji se naziv (lat. beskonačno kretanje) odlično uklopio u koncept ove zabave.

U osam dana Sarajevo Film Festivala, Sensation Bridge je ljubiteljima dobrog noćnog provoda ponudio fantastičnu koncertnu atmosferu i zarazne pozitivne vibracije. Na For the Hunters stageu nastupile su brojne regionalne zvijezde različitih muzičkih pravaca, a ovogodišnja posjećenost je oborila rekorde najrasplesanijeg mosta u Sarajevu.

Sensation Bridge je i ove godine bio mjesto najbolje festivalske zabave.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.