x

(FOTO) Frapantno! Isplivala najmračnija tajna Bore Santane: Pokušao da s.luje ovu poznatu pjevačicu!

Učesnik treće sezone rijalitija "Zadruga" Bora Marinković, poznatiji kao Bora Santana, pokušao je s.ksualno da napastvuje pjevačicu Natašu Mazu. Kako Rijaliti saznaje, Santana je silom uvukao Mazu u toalet, zavrnuo joj haljinicu i želio da je prinudi na s.ks.

Naime, Bora je u više navrata tokom svih sezona popularnog TV formata u kom je učestvovao priznao i pokazao da mu s.ksualni eksperimenti nisu strani. Otvoreno je progovorio da je spolno opštio sa muškarcem koji je postao žena i ljubio se sa transvestitom u prostorijama luksuznog zdanja u Šimanovcima. Međutim, tu nije kraj Santaninim poduhvatima. Poznanik Nataše Maze za Rijaliti magazin progovorio je o opsesiji zadrugara ovom pjevačicom, koja je promijenila spol.

Santana i Maza u više navrata bili su gosti istih događaja, a kada je poznati zadrugar saznao da je pjevačica promijenila spol, to ga je dodatno uzbudilo.


- Bora i Nataša kretali su se jedno vrijeme u istim krugovima, u par navrata su se sretali na različitim događajima. Čitava javnost je upoznata sa tim da je Maza nekada bila muško, ali da je uspješno promijenila spol. Po svemu što znam, Santanu je baš taj podatak dodatno zainteresovao za nju - priča naš sagovornik i otkriva da je Santana, nakon što je saznao Natašin broj telefona, počeo često da je zove:

- Došao je do njenog broja telefona i pozivao je da se vide, ali je insistirao na diskreciji. Nataša ne voli skrivanje, pa ga je bez puno razmišljanja odbila - govori pjevačicin poznanik za Rijaliti magazin.


Rijaliti-učesnika i Natašu Mazu pod isti krov je smjestio jedan događaj, a pijani Bora je dao sve od sebe da zavede pjevačicu.

- Na rođendanu zajedničkog bliskog prijatelja Maza i Santana su se opet sreli, a tada su imali priliku i da razgovaraju. Bora je bio prilično pijan, ali to ga nije omelo da Nataši udijeli pokoji kompliment i da joj se udvara - otkriva izvor i dodaje da je pjevačica zbog neprijatnosti iz prošlosti prilično nepovjerljiva kada su muškarci u pitanju:

- Maza je imala neprijatnih iskustava sa muškarcima, pa je prilično oprezna kada se sa njima zbližava. Bila je izuzetno pristojna sa Borom i držala ga na odstojanju.

Zadrugar je očito bio opijen alkoholom i pjevačicinom pojavom, pa odbijanje nije prihvatao kao opciju i odlučio je da učini sve kako bi dobio ono što želi.


- Kada je Nataša krenula do toaleta, Santana je pokušao da je poljubi. Odgurnula ga je, ali on tu nije stao. Ugurao ju je u toalet, a tada je počela prava drama - priča pjevačicin poznanik i otkriva detalje nemilog događaja:

- Prislonio ju je uz zid, zavrnuo joj suknjicu i pokušao da joj skine gaćice. Nataša je plakala i molila ga da stane, a on joj je prošaptao: "Dozvoli mi da bar na sekund uđem u tebe." Sirota djevojka uspjela je da se izvuče, a kasnije je pričala o pokušaju pjevača da je siluje. Ubijeđen sam da je to bio Bora.

Podsjećanja radi, Nataša Maza nedavno je za medije govorila o tome kako je jedan naš poznati pjevač pokušao da je siluje, ali identitet tog čovjeka nije otkrila javnosti.

- Jedan pjevač je pokušao da me siluje. Bolje da ne pričam te gadosti i na šta su sve spremni, a ovamo su velike zvijezde - svojevremeno je izjavila za domaće medije pjevačica.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.