x

(Foto) Što lažeš da si trudna? Isplivala prepiska Aleksandre Subotić, nije u drugom stanju?

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić je nedavno objavila sretnu vijest da je u drugom stanju.  

Subotićeva je poznata po drugoj sezoni rijalitija "Zadruga" u kojem je učestvovala sa ocem i majkom i tadašnjim dečkom Davidom Dragojevićem , koji je sada u novoj sezoni sa novom djevojkom Anom Korać.

Ova vijest o njenoj trudnoći je šokirala sve, pa su to potvrdili i njeni roditelji Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić govoreći da željno iščekuju još jedno unuče.


Međutim, kako je bivša zadrugarka aktivna na svom instagram profilu, tako veoma često objavljuje svoje fotke, a ovog puta je podijelila i poruku koju je dobila od "nevjernog Tome" koji je optužio da ona uopšte nije trudna, da joj se nigdje ne vidi trudnički stomak i da laže narod.

- Gdje ti je stomak? Što lažeš ljude da si trudna? - glasila je poruka.


Ona je prepisku okačila na svoj stori i objasnila da je ona u 5. mjesecu trudnoće i da je stomak srazmjeran njenoj trudnoći i da gojazna trudnica nije zdrava trudnica, pa se ona trudi da se ne ugoji previše u ovoj trudnoći, a onda je posavjetovala i ostale trudnice.

- Napravite to da trudnoća bude period u kome ćete uživati i pamtiti ga po lijepom, odmoriti se i biti spremna za nove pobjede i nove radosti koje vam donosi život - napisala je Aleksandra.



Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.