x

Frizerski studio Feniks obilježava 10 godina rada! (FOTO)

Frizerski salon Feniks na Ilidži koji se nalazi u ulici Emira Bogunića Čarlija 55. ove godine obilježava 10 godina postojanja. Sama decenija trajanja jasno govori kako se radi o nečemu kvalitetnom, a to prije svega potvrđuju vjerni klijenti, koji sa zadovoljstvom koriste usluge salona.

Frizerski studio Feniks

Emira Bogunica Carlija 55 71210 Ilidza, Federation Of Bosnia And Herzegovina, Bosnia And Herzegovina

061 321 012

Frizerski studio Feniks može biti ponosan na sve što su stvorili dugogodišnjim radom. Priča je to koja traje deset godina, a Feniks tim je za to vrijeme stekao vjerne mušterije, koje smatraju prijateljima. Od malog salona, Feniks je prerastao u nešto puno veće i danas je samo kulminacija ulaganja u sebe, posvećenosti poslu, i najvažnije od svega, ljubavi sa kojom radi.


Uposlenice salona, na čelu sa Editom Kapić ovih dana imaju razloga za slavlje jer slave jubilarnih 10 godina postojanja. U svom radu primjenjuju najnovije tehnike bojenja i održavanja kose, te koriste najkvalitetnije proizvode na tržištu za njegu kose. Veliku pažnju posvećuju upravo praćenju trendova, pa se mogu pohvaliti certifikatima za rad, brojnim edukacijama i stalnom nadopunjavanju postojećih kapaciteta.  Tako je vlasnica prije par dana boravila u Zagrebu, gdje je prisustvovala seminaru vrhunskih frizera kao što su Guy Tang, Tony& Guy, Kevin Luchmun, dok je prije mjesec dana bili na ekskluzivnoj edukaciji u Istanbulu kod jednog od najboljih frizera Mounira.


Vlasnica Edita Kapić kaže kako zdravlje kose uvijek stavljaju na prvo mjesto i da je upravo taj pristup prepoznala brojna i vjerna klijentela, kao i preko 4000 pratilaca na Facebooku. 

Zapratite rad Frizerskog salona Feniks i na Facebooku i Instagramu:

https://www.facebook.com/FrizerskiStudioFeniks/

https://www.instagram.com/hair_studio_feniks/

Kontakt:
+387 61 321 012

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.