x

Frizerski studio Feniks obilježava 10 godina rada! (FOTO)

Frizerski salon Feniks na Ilidži koji se nalazi u ulici Emira Bogunića Čarlija 55. ove godine obilježava 10 godina postojanja. Sama decenija trajanja jasno govori kako se radi o nečemu kvalitetnom, a to prije svega potvrđuju vjerni klijenti, koji sa zadovoljstvom koriste usluge salona.

Frizerski studio Feniks

Emira Bogunića Čarlija, Ilidža, Bosna i Hercegovina

061 321 012

Frizerski studio Feniks može biti ponosan na sve što su stvorili dugogodišnjim radom. Priča je to koja traje deset godina, a Feniks tim je za to vrijeme stekao vjerne mušterije, koje smatraju prijateljima. Od malog salona, Feniks je prerastao u nešto puno veće i danas je samo kulminacija ulaganja u sebe, posvećenosti poslu, i najvažnije od svega, ljubavi sa kojom radi.


Uposlenice salona, na čelu sa Editom Kapić ovih dana imaju razloga za slavlje jer slave jubilarnih 10 godina postojanja. U svom radu primjenjuju najnovije tehnike bojenja i održavanja kose, te koriste najkvalitetnije proizvode na tržištu za njegu kose. Veliku pažnju posvećuju upravo praćenju trendova, pa se mogu pohvaliti certifikatima za rad, brojnim edukacijama i stalnom nadopunjavanju postojećih kapaciteta.  Tako je vlasnica prije par dana boravila u Zagrebu, gdje je prisustvovala seminaru vrhunskih frizera kao što su Guy Tang, Tony& Guy, Kevin Luchmun, dok je prije mjesec dana bili na ekskluzivnoj edukaciji u Istanbulu kod jednog od najboljih frizera Mounira.


Vlasnica Edita Kapić kaže kako zdravlje kose uvijek stavljaju na prvo mjesto i da je upravo taj pristup prepoznala brojna i vjerna klijentela, kao i preko 4000 pratilaca na Facebooku. 

Zapratite rad Frizerskog salona Feniks i na Facebooku i Instagramu:

https://www.facebook.com/FrizerskiStudioFeniks/

https://www.instagram.com/hair_studio_feniks/

Kontakt:
+387 61 321 012

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.