x

Frizersko - kozmetički studio D&D od sada na novoj lokaciji u Sarajevu: Vrhunski ambijent i najbolji kvalitet usluga! (Galerija)

U ponedjeljak, 10, avgusta svjedočili smo predivnom događaju. Frizersko - kozmetički studio D&D je svečano otvoren na novoj lokaciji, nedaleko od stadiona Koševo - ulica Jukićeva 118. (preko puta Starih Vrba). Vrhunski uređen salon je spreman da vam pruži svoje usluge, a zvanice nisu krile uzbuđenje na konto svega što su vidjeli.

Frizersko kozmetički studio D&D

Jukićeva 118, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

061 257 770

Jukićeva 118. će ubuduće biti lokacija gdje će brojni klijenti nastaviti pružati povjerenje frizersko kozmetičkom studiju D&D. Sve za ljepotu i njegu moguće je pronaći na jednom mjestu. D&D pored usluga friziranja za žene i muškarce nudi veliki broj kozmetičkih usluga, kako klasičnih, tako i najnovijih metoda za njegu lica i tijela. Za svaki tip usluge koristi se vrhunska kozmetika.


Novootvoreni studio D&D je uistinu oduševio sve prisutne. Inače, zbog pandemije koronavirusa, salon je otvoren u krugu najbližih prijatelja i porodice. Pažljivo se radilo na njegovom ambijentu, pa nema sumnje da će i svi budući klijenti ostati zatečeni s kakvom dozom ekskluziviteta je sve uređeno i opremljeno. Od sklada u bojama, do udobnog namještaja, pa sve do najboljih preparata, frizersko - kozmetički studio D&D će zadovoljiti i najstrožije kritičare. 


Autentičan i poseban studio D&D na adesi Jukićeva 118. će po svemu sudeći biti jedno od omiljenih mjesta za uljepšavanje. Od samog enterijera, preparata, savremene tehnologije, pa do stručnosti i kreativnosti zaposlenih, uvjeriti ćete se kako je ovo jedinstven studio u gradu. Certificirani, stručni i provjereni tim radi za sve Vas, tako da je zadovoljstvo klijenata zagarantovano. Domaćini su se potrudili da Sarajevu priušte nešto drugačije, ne samo zbog samog izgleda studija, već i po uslugama. Inače, pored usluga, studio D&D vrši edukacije za nokte, trajnu šminku, depilaciju i ostalo.


Usluge salona: 

frizerske usluge za žene i muškarce

tretmani za kosu:

- brazilsko keratinsko ispravljanje kose

- botox tretman

- tretman za plavu kosu i dr.

nadogradnja noktiju, geliranje prirodnih noktiju, klasični manikir, gel lak, izlijevanje noktiju, nail art

pedikir

- klasični

- callux


depilacija lica i tijela

tretmani lica:

- dubinsko čišćenje

- mezoterapije i dr.

make-up

nadogradnja trepavica:

- ruski volumen

- svilene trepavice


permanent obrva i usana

microblading (japansko iscrtavanje obrva)

farbanje obrva

bojenje obrva kanom

masaže:

- relax

- sportska

- medicinska

- čoko masaža

- piling tijela i lica

maderoterapija (masaža oklagijama)

Studio D&D je i na Facebooku i Instagramu: 
https://www.facebook.com/Studio-DD-1157627394309039/
https://www.instagram.com/cosmetic_hair_studio/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.