x

Gastoz izbačen iz stana zbog Biljićeve: Nadežda urlala i histerisala, nastao je pravi haos, a ovo je razlog!

Nenad Marinković Gastoz morao je da se iseli iz stana, i to u najkraćem mogućem roku zbog buke koju je pjevačica Nadežda Biljić napravila svađajući se sa dečkom.

Pevačica je došla s tadašnjim dečkom kod Gastoza, sve je bilo normalno dok nisu počeli da piju alkohol.

"Između Nadežde i njenog dečka djelovalo je da je sve u redu do jednog trenutka kada je ona počela toliko da viče i histeriše da su i nas zaboljele uši, pa smo ih zamolili da budu tiši. Oni su u prvi mah poslušali, ali to je trajalo nekoliko minuta i naša agonija se nastavila", kaže izvor koji je bio sa njima i dodaje:


"Nakon tolike dreke nismo znali šta da radimo, a bilo je neko pozno doba, oko tri sata poslije ponoći. Tada nisu više ni čuli naše molbe i mi smo ih nekako nagovorili, kad već mora tako, da odu u toalet. Mislili smo da, kad su u toaletu, to se neće toliko čuti. Ali smo napravili tada veliku glupost jer su ušli u WC, zaključali se i vikali sve vrijeme. Bili smo bespomoćni jer nismo mogli da razvaljujemo vrata u to doba."

Svađa je završena u šest sati ujutru, kada su i izašli iz toaleta, a već oko 12 časova Gastozu je zazvonio telefon i gazde u čijem je stanu živio rekle su mu da spakuje stvari i iseli se iz stana, što je Nenad i učinio.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.