x

NEOČEKIVANI DETALJ

Georgina podijelila snimke s rođendana blizanaca, pažnju ukrale poderane čarape Juniora!

Georgina Rodriguez objavila je fotografije s rođendanske proslave blizanaca Cristiana Ronalda, međutim, na jednom od snimaka pažnju su privukle poderane čarape nogometaševog najstarijeg sina Cristiana Ronalda Juniora.

Blizanci Mateo i Eva jučer su slavili svoj peti rođendan, a proslavi su prisustvovali i njihova sestra Alana te brat Cristiano Ronaldo Junior.

Dok su se mališani veselili i pozirali s tortama, figurama superheroja i likova iz crtanih filmova - što je zabilježeno na fotografijama - pažnju je ukrao neobičan detalj.


Na jednom od snimaka Junior sjedi na podu uz Alanu i Evu držeći poklone, stopala okrenutih ka kameri.

Upravo se na ovom snimku vidi kako su dječakove čarape prilično poderane, što ne bi bilo neobično da se ne radi o sinu jednog od najplaćenijih sportista današnjice.


Dok su u komentarima ispod objave prevladavale čestitke blizancima, oni oštrog oka primijetili su i spomenuti detalj te su se neki zapitali šta se desilo s čarapama i je li moguće da neko "toliko bogat nosi poderane čarape".


Junior je s bratom i sestrama prisustvovao rođendanskom slavlju, a jedan od snimaka u nizu koje je na društvene mreže podijelila Georgina, pokazuje blizance, kako uz Juniora i sestru Alanu, povikuju "Sii" asocirajući na prepoznatljivi Ronaldov gest.

Pored spomenutih blizanaca, Alane i Juniora, Ronaldo i Georgina su u aprilu dobili još jednu djevojčicu koju su nazvali Bella Esmeralda.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.