x

komšije o iliću

Godinama živi u luks vili, a sad ga komšije raskrinkale: Ispred kapije Miroslava Ilića svaki dan čuči skitnica, razlog je potresan!

Miroslav Ilić sa suprugom Gordanom živi u beogradskom naselju Višnjička banja, u poznatim karingtonkama. Komšije o njima imaju oprečna mišljenja, jedni ga hvale, drugi ga kude.

"Dolaze ovdje stalno i kupuju uvijek isto, paket vode, kafu i cigarete. Druge mušterije vole s nama da popričaju i da se osmjehnu, ali on nije takav. Djeluje arogantno. Sjećam se prošle godine pred koncert, tražili smo mu karte, a on je rekao da nema nijednu da mi da", otkriva prodavačica.


Sasvim drugu priču čuli smo u drugoj prodavnici, gdje takođe Mirosalv pazari. Ovdje kažu da dolazi u društvu supruge Gordane.

"Kulturni su i pristojni, ponašaju se poput svih ostalih ljudi. Ma koliko da je red na kasi, njih dvoje uredno čekaju. Nikada ne traže da im preko reda naplatimo namirnice", pohvalila ih je kasirka.


Lijepe riječi za Ilića imao je momak koji radi u trafici.

"Kupuju uglavnom cigarete i novine. Fin i ljubazan čovjek, kao i njegova supruga. Oduševio me je kad mi je poklonio karte za koncert", otkriva ljubazni mladić.


"Baš je svratio prije pola sata, otišao je u grad da nešto završi. Svakodnevno kupuje voće kod mene. Galantan je čovjek, ostavi bakšiš", pohvalio je prodavac voća stalnu mušteriju.

Mladić Stefan živi u ulici gdje i pjevač i ispričao je zanimljivu priču.

"Miroslava ne viđam tako često, ali uvijek kada prođem ispred njegove kuće, tu zateknem jednu skitnicu kojoj Miroslav ostavlja novac. Da mu daje neku siću, ne bi dolazio svaki dan", rekao je Stefan.

..

.

.

.


Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.