x

nikada nije htio da prizna i pored dnk potvrde

Govorio je da su DNK rezultati netačni i psovao: Miki Mećava završio na sudu zbog vanbračne kćerke, molila ga da dođe vidjeti dijete!

Pjevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava dobio je vanbračnu kćerku sa Radmilom Đorđević, zbog čega je završio i na sudu. Naime, kako je ona svojevremeno ispričala, Miki nije želio da čuje za kćerku zbog čega je riješila da ga tuži.

- Milana Obradovića upoznala sam krajem osamdesetih godina, kada sam postala pjevačica grupe Mećava, u kojoj je on uveliko svirao. Nekoliko mjeseci nastupali smo po užičkom kraju kada je između Mikija i mene buknula velika ljubav, pa se tako desilo i da sam ostala trudna i 6. jula 1991. godine rodila kćerku. Budući da sam se već u startu pomirila sa činjenicom da se Miki neće oženiti mnome, nas dvoje ostali smo u sasvim korektnim odnosima i normalno smo komunicirali. Iskomplikovalo se kada je on počeo da izbjegava razgovore o kćerki. Sjećam se da sam ga jednom zamolila da dođe i da vidi dijete kako bih komšijama dokazala da Marija ima oca, na šta se on najstrašnije naljutio, počeo da me psuje i da prijeti, rekavši da će okrenuti novi list. Nisam imala izlaza nego da ga tužim – ispričala je tada Radmila i nastavila:


– Nakon velikih peripetija koje su pratile početak sudskog procesa, 1996. godine Miki se konačno odazvao pozivu i urađena je analiza krvi, čiji su rezultati pokazali da je Milan Obradović bez ikakve sumnje otac moje kćerke. Ne želeći da prizna i prihvati istinu, gospodin se vadio na nepouzdanost testova, insistirajući na tome da u nekoj drugoj zdravstvenoj ustanovi ponovimo analizu – kaže Radmila.


Kako je navela, sudski spor sa Mikijem bio je dug i mučan, ali zbog specifičnosti tadašnjih zakona, Rada nije uspjela da se izbori za alimentaciju i zakonsko priznanje djeteta.

- Znate li vi kako on zove svoje dijete?! Naš proizvod! Pa to valjda dovoljno govori kakav je to čovjek. Samo sam željela da prizna dijete, da bude uz nju kada joj je bio najpotrebniji, ali moja kćerka to nikada nije imala od njega.


Rada otkriva da sa Mikijevom suprugom nikada nije imala kontakt:

– Da je ta žena iole osjećajna, pozvala bi me i, ako ništa drugo, porazgovarala bi sa mnom kao žena sa ženom. Ali vidim da je nezainteresovana i nesposobna za bilo šta.

Riječi Mikijeve ljubavnice donekle je potvrdila i njegova supruga Milica, koja je tada objasnila da pjevač nikada nije priznao kćerku, ali da je stupio u kontakt sa njom kada je postala punoljetna:


– Znate kako, mi smo u braku dvadeset pet godina, mi se volimo i poštujemo i imamo divan brak. Znala sam da će neki novinar iskopati priču o toj Jagodini, ali ne bih željela previše da pričam na tu temu. Najbolje je da pitate Mikija kad izađe sa Farme. Miki je stupio u kontakt sa tom djevojkom preko fejsbuka kada je postala punoljetna. Ali ne komuniciraju kao otac i kćerka već kao dvoje ljudi koje je neko ubacio u istu priču. To je bilo i prošlo. Miki nikada nije priznao to dijete.


Kako kaže Milica, ona se svim silama potrudila da prevaziđe krizu u koju je zapao njen brak otkako se u njihovim životima pojavila ova priča:

– Mi smo to prevazišli kako smo prevazišli. Prešla sam mu preko toga jer mi ništa nije prećutano i sakriveno, prošli smo zajedno kroz sve. Oprostila sam mu. Da nisam bila uz njega, ne bih poslije bila sa njim i rodila mu dvoje djece. Živim sa tom pričom više od dvije decenije i samo ja znam kako mi je.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.