x

iskreno joj rekao šta misli

Hajde bre, kad god te vidim ti si mrtva pijana: Darko Lazić odbrusio Zlati Petrović, a njen odgovor ga ostavio u nevjerici!

Gostujući u emisiji Sceniranje kod Ljiljane Stanišić folk pjevačica Zlata Petrović ispričala je zanimljivu anegdotu sa svojim kolegom Darkom Lazićem koja se odigrala na jednoj romskoj svadbi.

- Ja mog Darkića mnogo volim jedan mnogo dobar dečko. Ja kada odem da se veselim mnogo volim da popijem. Pijem šta god, uopšte ne biram. Ali kad radim ne liznem ni kap. Kada smo Darko i ja prvi put radili zajedno na jednoj romskoj svadbi on je sipao sebi neki alkohol i krenu da sipa i meni. Ja sam mu rekla: "Ne, ne, ja ne pijem" - rekla je pjevačica.


Ovaj odgovor je veoma iznenadio Lazića koji joj je kako kaže tada rekao:

- Ajde bre Zlajka šta pričaš kad god te vidim ti si mrtva pijana!  Ja sam mu rekla da je on mene viđao kada sam gost na zabavama i tačno je da tada volim da popijem. Ali kada radim onda ne pijem ni kap. On nije mogao da vjeruje. Baš je bio iznenađen. A kada se veselim prijatno zaista ne pijem samo kada sam bolesna ili kada sutra treba da radim, jer mi dan poslije uvijek dođe da zovem hitnu pomoć koliko mi nije dobro - rekla je Zlata kroz osmijeh.

.

.

..


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.