x

Haos: Miljanu Kulić tužila bivša djevojka Marka Miljkovića koju je spominjala u Zadruzi!

Učesnici rijalitija “Zadruga 2” toliko puta jedni drugima poručuju da će se “vidjeti na sudu” zbog određenih izgovorenih rečenica ili navodnih laži, ali vrijeme je pokazalo da je zapravo svega par njih zaista potražilo pravdu na sudu.

Međutim, to je učinila Aleksandra Antić, bivša djevojka Marka Miljkovića, koju je Miljana Kulić u više navrata spominjala na imanju u Šimanovcima, tvrdeći da ona navodno očekuje dijete di-džeja iz Brusa.

Aleksandra je odlučila da presavije tabak, te je na društvenim mrežama objavila skeniranu tužbu koju je podnijela protiv temperamentne Nišlijke.


– Podnosi se privatna krivična tužba protiv Miljane Kulić zbog toga što je sposobna da shvati značaj svog djela i da upravlja svojim postupcima, a koja je u TV emisiji rijaliti programu “Zadruga” u direktnom prenosu, a što se repriziralo, kao i objavljeno putem internet stranica, iznijela neistinitu tvrdnju da je Aleksandra Antić trudna sa Markom Miljkovićem, što nije tačno. Miljana je rekla i da joj je bivša djevojka Marka Miljkovića Aleksandra Antić lično rekla da je trudna sa njim, kao i da je u devetom mjesecu trudnoće. S obzirom na to da je oštećena Aleksandra Antić zaista trudna ali sa svojim sadašnjim partnerom, a ne sa pomenutim Markom Miljkovićem, sa kojim je znatno ranije bila u vezi, koja je davno okončana, te se takvom tvrdnjom ona i njen sadašnji partner, kao biološki otac djeteta koje ona nosi, kao i cijela njena porodica, stavljaju u negativan kontekst i vrlo neprijatnu situaciju – stoji u tužbi.

Kako će glasiti konačna presuda biće objelodanjeno kada se Kulićeva pojavi na sudu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.