x

Haos na proslavi rođendana! Darko urlao na vjerenicu: Daj mi telefon da vidim s kim me varaš!

Darko Lazić se potrudio da organizuje provod vjerenici Marini povodom njenog 21. rođendana, ali mu je iste večeri pošlo za rukom i da joj sve presjedne!

Kako prenosi izvor koji je bio na Marininom slavlju, Darko joj je napravio takvu ljubomornu scenu da nije znala gdje se nalazi. Čak se i rasplakala i to toliko da nije mogla da sakrije suze.

- Na početku večeri je sve bilo u redu. Darko se baš potrudio da joj u svemu ugodi. Pjevao joj je, pozvao najbliže, i njene i svoje, kumove i rodbinu. Ma svega je bilo i da se jede i da se pije, i pjesma i muzika... Ma milina - priča izvor i nastavlja:


- Međutim u neko doba, ne znam šta je Darka uhvatilo, ali mu je bukvalno u trenutku pao mrak na oči. Valjda je vidio Marinu da se s nekim dopisuje, pa je pomislio da ima nekog udvarača. Ja, kuku meni, kako je vikao! Orilo se! Kaže on njoj: "Daj ovamo telefon, da vidim ja ko ti to piše! Nemoj da sam vidio da me varaš, neće biti dobro! Kakav je to način da visiš na telefonu i to dok imamo goste! Odmah mi daj da vidim ko ti to sve čestita rođendan! Hoćeš da mi nabiješ rogove kao Ana - prepričava izvor i dalje nastavlja:


- Jadna Marina, uplašila se, a nije mogla ni suze da zadrži, samo mu je pružila telefon i sjela. I naravno, ništa! Samo poruke sa drugaricama. Poslije je Darku bilo krivo, pa je kumio i molio da mu oprosti, ali nije se dala sigurno sat, sat i po. I neka nije, kakav je to način da se napada. Mada razumijem i njega. Svašta se pričalo kad je bio sa Anom, te on nju vara, te ona njega... Zato je sad ljubomoran kao ker - završava izvor.


(Izvor: Scanda)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.