x

zabrana

Haos u porodici: Relja nije dozvolio tašti Vesni Zmijanac da proslavi rođenje druge unuke!

Vesna Zmijanac nije mogla kako dolikuje da proslavi rođenje druge unuke jer joj je to, kako saznajemo, zabranio zet Relja Popović.

Pjevačica je za najbolje prijatelje organizovala zabavu u jednom restoranu, ali je nakon poziva nevjenčanog supruga njene kćerke Nikolije Jovanović, koja je u subotu rodila drugu kćerku, sve morala da otkaže. Među zvanicama je bila i njena koleginica Ana Nikolić, koja je bila raspoložena da napravi pravu atmosferu kod Vesne, kao i Dušica Grabović.


Zmijančevoj je zet udario embargo na slavlje, ali zato je on za svoje najbliže prijatelje upriličio žurku, kojoj tašta iz nepoznatog razloga nije prisustvovala. Pjevačica nije imala kud pa je slavlje otkazala, te je u svoj stan pozvala samo najbliže komšinice i počastila ih. Zbog neraščišćenih porodičnih odnosa folk zvijezda izbjegava da se pojavljuje u javnosti. Kako se spekuliše po estradnim kuloarima, nesuglasice u porodici Zmijanac-Popović traju punih pet godina. I Relju su u emisiji "Ami Dži šou" svojevremeno pitali da navede razlog zbog kog se posljednji put posvađao s Vesnom, nakon čega je pjevač ispričao situaciju koja se desila prije pet godina.


- Posvađao? Nikad! Razišao? Znaš kad, prije pet godina. Ja prije pet godina nisam htio da jedem pet hiljada jela koje je spremila, ali daj tarantulu - rekao je Popović. Nakon toga je kao bomba odjeknula vijest u medijima da se Nikolija i Relja sele iz Vesninog stana, i krenule su spekulacije da na relaciji zet-tašta nije sve u najboljem redu i da je zbog nesuglasica mladi par digao sidro i krenuo da traži novi smještaj.


Zmijančeva je na svoj način objasnila da se ona ni sa kim ne svađa i da sve voli na podjednak način.

- Relja i ja se obožavamo. To što svi misle da samo u svađi jer se oni sele iz mog stana, nije tako. Mi nikad i nismo živjeli pod istim krovom. Normalno je da hoće da kupe svoj stan kad ga nemaju i da budu sami. Šta mi imamo da se raspravljamo, djeca su djeca, unuci su unuci i tu nema mnogo rasprave. Kud koji mili moji i svako ide gdje voli - rekla je Vesna u razgovoru za medije. O Relji nerado govori, ali zato unukom Reom i te kako voli da se pohvali.


- Ona je moje sunce. Ne mogu da je ispratim ni pod razno. Mogu da sjednem, a ona da mi skače po glavi. Ali najsrećnija sam kad sam s njom. Radujem se da bude još koje unuče, a lako ću da izdržim da ih čuvam, samo da Nikolija rodi - rekla je Vesna kojoj je nasljednica ispunila i tu želju.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.