x

Herceg Novi - sjajna zima ispunjena koncertima!

Novljani, kao i njihovi gosti će i Novu 2020. godinu tradicionalno dočekati na otvorenom uz nastupe velikih regionalnih zvijezda. Organizovan doček na otvorenom biće upriličen na glavnoj bini, na platou ispred hotela Igalo.

Predivan ambijent uz obalu mora učinice novogodišnju atmosferu još ljepšom.

30. 12. 2019. - zvijezda večeri je Aleksandra Prijović.
31.12.2019. nastupaju Neverne bebe
01.01.2020. repriza uz Harisa Džinovića

Petak, 31.12.2019. najprije je rezervisan za najmlađe i to od 12 časova kada počinje “Dječja nova godina” , puna iznenađenja, uz predstavu “Čarobna knjiga”. Za sve one koji u periodu novogodišnjih praznika bukiraju boravak u nekom od hotela ili u privatnom smještaju u Herceg Novom , u trajanju od 5 i više noćenja , Turistička organizacija HN će subvencionirati dva poklon izleta. Jedan se odnosi na obilazak Boke Kotorske a drugi na posjetu Dubrovniku. Uslovi za dobijanje gratis izleta mogu se naći na www.hercegnovi.travel


A za sve ljubitelje dobrog zimskog provoda, nakon novogodišnjih praznika u Herceg Novom slijedi bogat i sadržajan program 51. Praznika mimoze. Najznačajniju i najstariju turističko-propagandnu manifestaciju obilježiti će brojni koncerti popularnih regionalnih muzičkih zvijezda tokom mjesec dana trajanja festivala od 14. februara do 14. marta 2020. Uslijediće mjesec bogat raznovrsnim programima, koji će posebno tematskim vikendima privući brojne posjetioce i tako Herceg Novi pretvoriti u mjesto za nezaboravan provod.


Pored koncerata na otvorenom, vikendima će na programu biti maskenbali na kojima će takođe nastupati poznata muzička imena. Tu su i popularne karnevalske povorke, izložba cvijeća, sportski događaji, pozorišne predstave, maskenbali za djecu, fešte od ribe i vina, likovni salon, pozorišne predstave, te brojni drugi sadržaji. U slavu žutog mirisnog cvijeta, koji ovdje cvjeta kada je skoro sva Evropa pod snijegom, Herceg Novi će po 51. put biti mjesto najljepših događaja i susreta tokom zime. Budite dio praznične atmosfere uz sjajne ponude aranžmana koje pripremaju hercegnovski hotelijeri i izdavaoci privatnog smještaja, tokom trajanja Praznika mimoze.

Dobrodošli!

www.hercegnovi.travel

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.