x

otkrila kako sada žive

Hirurg im je napravio bolju, novu, istu kao majkinu! Njihova je zategnuta i ja sam ih vidjela: Rada Vasić o promjeni spola sinova, ispričala sve o njima, dobila i zeta!

Rijaliti učesnica Rada Vasić prvi put javno otkriva kako su njeni sinovi Mika i Giba promijenili spol, oni su sada Ivana i Ana.

- To su moja djeca, ja prvo gledam da su one srećne, da su mi žive i zdrave, a ko se smije nek se njima vrati. Ničije dijete ne diram, ničije dijete ne ogovaram, ja sam majka i mene to boli. To što su one promijenile spol, to je sve normalno sada, njih dvije će nekada i o tome javno pričati. One žive u Njemačkoj, sa njima se čujem dva-tri puta dnevno i sada kada je Rade, moj muž, u bolnici ja se sa njima čujem čak i češće. Njih dvije se ne plaše nikoga, nisu one prve koje su promijenile spol, to je jača sila, one trebaju da se pojave u javnosti. Zahvaljujući doktorima one su sada prave ljepotice, liče na majku.


- One liče na mene, ali samo nemaju moj jezik, ja imam britak jezik i to je to, one ga nisu naslijedile od mene. Ja sam sve ovo podržala i ko podržava moju djecu, podržala ih je i cijela familija. Ako podržavaš mene i moju djecu tebi su otvorena moja vrata, a ako ne podržavaš, vrata su ti zatvorena! Ne mogu ja da podržavam nikoga ko ne podržava moju djecu, cijela familija ih je podržala, ja sada imam pet kćerki i jednog sina, cijela porodica mi je rekla, ako je vama lijepo nama je još ljepše, da ste vi meni živi i zdravi, ko se smije nek se smije, a vi gledajte vaše... I komšiluk podržava sve i to mogu da pozovem da vidite, sve kuće naši Srbi, sve kuće oko nas. Svi nas podržavaju, oko naše kuće su više i naša familija nego što su komšije. Pisali su po kometarima da sam ja kriva. Za šta sam ja kriva? Šta ja mogu da budem kriva? Ne znam da li je narod svjestan kako ja kao majka mogu da budem kriva za to - pričala je Rada za Skandal.


- Je I sam ja znala kad sam ih pravila kako ću da ih napravim. Ja sam kao i svaka normalna žena imala s.ks i ostala sam trudna. Potrefilo se da sam dobila blizance, možda se to desilo zato što sam dobila blizance. Imam sve društvene mreže i gledam i po inostranstvu a i ovdje kod nas kako se djeca rađaju, pa budu sastavljena. Zalijepljena djeca blizanci. Koja majka to voli? Pa zar sam ja kriva za to? A imala sam s.ks, zatrudnila sam, a šta sam mogla da znam šta sam napravila. Ali kako naši ljudi kažu, šta siješ to i žanješ - priča Rada Vasić.


Rada je prije porođaja rekla ako bude rodila kćerke da će da ih ostavi u bolnici. Međutim, rodila je sinove i nije ih ostavila u bolnici.

- To sam ja kao jezičara rekla, ne bih to nikada uradila, pa k.čka rodi kučiće pa ih čuva. Kada sam rodila Miku i Gibu Rade im je dao imena, po njegovom i po mom ocu. Mene je darivao sa dva zlatna zuba, a Mika i Giba su mi kasnije platili da te zube skinem i da stavim nove krunice. Ta dva zuba sam odnijela kod zlatara i uzela privjezak. Ne mogu da kažem gdje su se njih dvije operisale, neka to bude mala tajna, a ko hoće informacije neka dođe kod mene da ga savjetujem gdje treba da ode da odsiječe onu stvar.


- Pozdravljam hirurga, one su srećne, presrećne i zadovoljne. Imaju istu kao majkinu, hirurg im je još bolje napravio, pravu novu, ako može desetka ili neka veća ocjena, dala bih i veću ocjenu, samo neka su mi one žive i zdrave. Rekla sam njima mamina je ostarila, njihova je ljepša od mamine. Njihova je zategnuta, a ja sam ih vidjela. Kome će da pokažu ako neće da pokažu majci. Rekla sam, sine ista kao moja, ista kao mamina, samo što je vaša bolja, nova, zategnuta, mama rodila pa nije.


- Pet godina su trajale pripreme za sve to, znači prvo su išle kod psihologa, pa kad je psiholog dao odobrenje uradile su silikone, nije neki veliki broj ali će biti sve veći i veći, jer se silikoni mijenjaju, nakon toga su uradile operaciju promjene spola, operacija je trajala osam sati. Ja sam bila prisutna i čekala sam i tresla sam se, to može da zna samo neko ko je majka. Nisu radile operaciju u isto vrijeme, a koja je uradila prva ja to ne mogu da kažem. Inače, njih dvije imaju sada mnogo bolji posao, sjede u kancelariji i nisu više frizerke, jedna od njih dvije se udala, a kad bude ova druga došla i rekla da ima dečka za koga se udaje, ja ću da je podržim - ispričala je Rada Vasić.

.

..

.


Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.