x

Hrvatski pjevač priznao da je lagao u ljubavi!

Bez obzira što neki njegovi planovi izgledaju kao nemogući, jer smo navikli da se šali, ispostavilo se da sve što je do sada obećao i ispunio je. Projekat koji se zove "I KADA ME ZABORAVE SVI..." uveliko je u pripremi. U pitanju je cd koji će se pojaviti početkom naredne godine, a gdje će Škundrić objediniti sve pjesme za koje je pisao tekstove. Naravno da u svemu tome nije sam, pa nam se i pohvalio:


- Sve je lakše kada imate prijatelje sa kojima i poslovno sarađujete i sa kojima negdje i isto mislite. Normalno je da dođe do razmjene mišljenja, ali je važno da svako iznese svoju ideju i onda se negdje "nađemo" na sredini. Funkcionišemo kao tim na zajedničkom projektu i svima je u "interesu" da to bude što bolje. Zato bih volio da se zahvalim kantautoru Milošu Popoviću, koji osim što će na ovom cd-u imati svoje dvije pjesme, biće zadužen i kao kompozitor za većinu ostalih pjesama. "Čamac u mjestu" uveliko promovišemo, a do Nove godine objavićemo još jednu njegovu pjesmu "Zaleđeni grad". Takođe, velika zahvalnost i sestrama Vladani i Bojani Veljković, koje nam pomažu da se cijela ova muzička bajka realizuje. Kako su njih dvije i dizajnerke i imaju svoj modni švajcarsko - srpski brend "SISTERS CODE", vjerovatno ćemo kada budemo organizovali promociju, spojiti muziku i modu. A ljubav ćemo svakako dobiti od svih zvanica koje budemo pozvali, izjavio je Škundrić i dodao na kraju.

- Dok ne "stigne" i nova pjesma sa ovog projekta, a koju sam već pomenuo, zaista sam ponosan na pjesmu "Bježiš mi kao nikada". Uspjeli smo da spojimo tri države. Tekst sam napisao ja, kompoziciju i melodiju grčki kompozitor Pavlos Kappa, dok je pjesmu otpjevao hrvatski izvođač Matej Plavček. Sada smo fokusirani na promociju ove pjesme, i već vidim da su reakcije fenomenalne što me jako raduje i čini ponosnim, jer smo pokazali da muzika definitivno ne poznaje nikakve podjele, završava Škundrić.

U nastavku poslušajte upravo pjesmu "Bježiš mi kao nikada" u kojoj je između ostalog Matej priznao da je bio loš i lagao u ljubavi. Ali isto tako, da se za iste postupke i pokajao. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.