x

I ona bi u Zadrugu 3? Luna otkrila da li će u rijaliti!

Pobjednica druge sezone "Zadruge 2", Luna Đogani ponosno promoviše svoju pjesmu "Drugi krug", a od kada je njen otac Gagi Đogani potpisao ugovor za "Zadrugu 3", sve oči uprte su i u novopečenu pjevačicu s pitanjem da li će i ona ponovo u rijaliti.

Đoganijeva, za koju se mnogo pisalo i da ima zdravstvene tegobe, dok se tokom njenog borvaka u "Zadruzi 2" spekulisalo da ima psihičke probleme, sada tvrdi da se odlično osjeća:

- Ja sam zdrava kao drijen, super sam, uživam u životu i nadam se da će tako i da ostane. Zaljubljena sam i ispunjena i to se vidi. Kada sam izašla nakopon sam se osjećala kao pobednica. Ja sam na svim poljima ostvarena, ispunjena i srećna. Bilo je raznih glasina, ali Marko i moja mama su u dobrim odnosima, sve je u najboljem redu - rekla je Luna jutros gostujući u emisiji "Novo jutro".


A na pitanje da li će ponovo ući u "Zadrugu", Đoganijeva nije željela u potpunosti da negira:

- Jao ja mislim da ne. Nema šanse. Neću da kažem nikada, jer sam to rekla prošli put, pa sam ušla. U životu nikada ne trebaš da kažeš nikad jer ne znaš na šta život može da te dovede i šta moraš nekad da uradiš da bi se izborio za neke svoje ciljeve, kao što sam ja morala da uradim i uspjela sam u tome. Reći ću ne znam, ali šta bude biće. Za sada sam usredsređena na karijeru - priznala je Đoganijeva.

Ona se prisjetila trenutaka koje je provodila u rijalitiju, pa se osvrnula na svoje suze, koje nije štedjela tokom trajanja takmičenja.


- Najteže kada ne možeš da pobjegneš od nekih stvari koje su se dešavale u prošlosti, kada ljudi stalno ti dodjeljuju neku krivicu i to kada ti spomenu porodicu i upliću ljude koji nisu krivi ni za šta i koji uopšte nisu dio toga. E to je ono što ja nikada nisam mogla da kontrolišem i zbog toga sam se uvijek svađala. Sve sam transparentno radila, ja svoje emocije ne umijem da kontrolišem. Tamo (u rijalitiju) se osjećaš kao da si sam na svijetu, osjećaš se previše usamljeno - rekla je Luna.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.