x

I to se desilo! Marija Kulić se posvađala sa Miljaninim dečkom: Zaboravi je, nećeš biti sa njom!

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srijede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević. Zola je dobio pitanje da li je ljubomoran kada njegova djevojka Miljana Kulić priča sa Markom Miljkovićem. Lazar je izjavio da nije, nakon čega se umiješala Marija Kulić i poručila ovom zadrugaru da zaboravi na njenu kćerku.

- Ja sam promijenila mišljenje prema Zoli od juče. Nije mi se dopalo kada je Zerina nasrnula na Miljanu agresivno, a on je sjedio i ćutao. Očekujem da treba uvijek da je štiti - rekla je Marija.


- Napolju je naravno niko ne bi pipnuo, ali ja sam u rijalitiju. Miljana je krenula na Zerinu, Zerina na Miljanu... Šta ja treba sada da idem na žensko? Ja neću nikada nokautirati nekoga dok sam ovdje - rekao je Zola Mariji.



- Ti onda nećeš biti sa njom u vezi! Ja ću svim silama da se potrudim da ne budete u vezi. Miljanu zaboravi! Promoviši se još tri nedjelje i hajde idi u p**ku materinu, odakle si i došao - vikala je Marija na Zolu.


Podsjetimo, Marija Kulić prvo nije podržavala vezu Miljane i Lazara govoreći da smatra da to nije iskreno, nakon čega je promijenila stavove i počela pozitivno da govori o njihovoj romansi, međutim izgleda da je ponovo promijenila stavove. 



(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.