x

Nova godina, nova Jelena Karleuša, zakopčana do grla održala modnu lekciju (foto)

Novogodišnji stajling Jelene Karleuše iz godine u godinu svi sa oduševljenjem iščekuju

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Srpska prestonica i ove godine je za doček Nove 2024. kao i za reprizu najluđe noći bila glavno mesto u regionu gde je zabava zagarantovana.

NAJČITANIJA VIJEST:

NAKON SRČANOG UDARA, OPET MU ZDRAVLJE NARUŠENO: Otkazani nastupi Asima Bajrića

Ipak, sinoć je u glavnom gradu najkomentarisanija tema bila novogodišnji stajling Jelene Karleuše u kojem se pojavila pred prisutnim medijima ispred jednog beogradskog hotela.

Autfit koji je odabrala za dolazak na mesto nastupa mnoge je u prvi mah iznenadio, jer je ovo nešto u čemu retko kad imamo prilike da vidimo pop divu.

Karleuša je ponela kombinaciju koja podseća i na svojevrsni lažni kombinezon, a na drugi pogled se čini da se sastoji iz oversized trendi pantalona i lažnog korset-sakoa.

Novogodišnji stajling Jelene Karleuše istovremeno izazovan i sveden

Reč je o crnom komadu koji isprva podseća na sako zbog kragne, ali u ovom slučaju, zbog izreza u predelu dekoltea, nemoguće je nositi ga bez ičega ispod.

U ovom autfitu napravljen "kompromis" tako što je ispod njega ponela korset u boji kože, piše "Glossy".

Što se tiče donjeg dela kombinacije, Jelena je ponela takozvane "begi" crne pantalone, koje fantastično kriju kilograme, daju efekat moći i nose se već sezonama.

Pop diva je nosila i crnu torbu, sandale na nogama, a frizura joj je bila stilizovana u kombinaciju repu i holivudskih talasa.

NAJČITANIJA VIJEST:

Prodali dva stana i potrošili svu ušteđevinu za krstarenje koje je otkazano: “Uskoro bismo mogli biti beskućnici”

Mnogi su pomislili da će pevačica ovako stilizovana i nastupati, ipak ona se za spektakl presvukla, pa je novogodišnji stajling Jelene Karleuše odisao kristalima i šljokicama u kostimu koji joj je stojao savršeno.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

gloria.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.