x

STRAŠNO

Isplivale slike Jovice iz bolnice: Dok ga vjerenica vara u Zadruzi pogledajte u kakvom je stanju! Srce da pukne!

Jovica Putniković, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", krajem septembrta doživio je saobraćaku i zadobio teške tjelesne povrede od kojih se oporavlja.

- On je pao na putu između Požarevca i Beograda. Bio je sa drugom najboljim, vozili su zajedno motor, preticali su neki kombi, auto. Regularno su preticali, bile su isprekidane linije. Taj njegov drug je dao migavac, pretekao je kombi i auto. Joca kad je krenuo da pretiče, taj auto koji je bio ispred kombija je skrenuo lijevo i Joca se direktno zabio u kola. Nije preletio preko auta, nego je svom snagom, silinom udario u auto. Slomio je desnu lopaticu, desnu ključnu kost, nadlakticu, podlakticu desnu - rekla je Jovičina sestra Nevena.


U međuvremenu, Nevena je na svom Instagram profilu objavila prve fotografije svog brata nakon saobraćajke. Jovica je ležao u bolničkom krevetu, a njegova sestra ga je milovala po licu.


Podsjećamo da se njegova nevolja ne završava tu. Njegova vjerenica Maja Marković ušla je u Zadrugu prije njegove nesreće, a vrlo brzo nakon toga počeo je da joj se udvara Alen Hadrović. U početku je odbijala njegovo udvaranje, ali kako stvari stoje njih dvoje su sve bliži, a njeno neinteresovanje za Jovičino stanje šokiralo je mnoge.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.