x

Istina o roditeljima Slobe Radanovića: Oca ostavila žena sa dvoje djece, Draginja se nikad nije udala za Dušana!

Sloba Radanović je, učešćem u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", stavio vlastiti život na tacnu, te je tako cijela nacija bila upletena u njegov brak i preljubu.

Budući da je proveo devet mjeseci na imanju u Šimanovcima, o mladom pjevaču se saznalo sve, te su se "pretresale" njegove veze prije braka, dva vjenčanja sa Kijom Kockar, afera sa Lunom Đogani, poruke koje je razmjenjivao sa anonimnim i poznatim djevojkama, ali i muškarcima, raniji tvitovi i objave na društvenim mrežama...

Između ostalih, glavni akteri stranica žute štampe su postali i članovi njegove porodice.

Međutim, u jednom momentu je isplivala informacija u koju mnogi nisu bili upućeni, a to je činjenica da Radanovićevi roditelji nisu vjenčani.


Ovaj podatak je otkrio jedan od komšija novinarskoj ekipi koja je posjetila Slobin komšiluk.

Naime, jedan od komšija je za Alo Vip otkrio da je Dušan Radanović počeo da živi sa Draginjom nakon što ga je prva supruga napustila i ostavila samog sa dvoje djece. Komšija je istakao da je Draginja o njima brinula podjednako kao o Slobi, odnosno da ih nije razdvajala.

- Tačno je da se njih dvoje nisu nikada zvanično vjenčali, kako bi Draginja, kao samohrana majka, zadržala pravo na svoj stan - zaključio je komšija za spomenuti list.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.