x

nešto se promijenilo

Istina se ne može sakriti: Rođendan kćerki otkrio ozbiljne probleme u odnosu Ane Kokić i Nikole Rađena! (Foto)

Odnos Nikole Rađena i Ane Kokić prema njihovim riječima, nakon razvoda ostao je prijateljski, ali da li se u međuvremenu nešto promijenilo?

Rođendansko slavlje kćerki Ane Kokić i Nikole Rađena prošle godine otkrilo je da Nikola i Ana imaju divan odnos i da su prije svega roditelji Nini i Tei, pa tek onda bivši supružnici. Naime, prošle godine djevojčice su rođendanski poklon dobile od roditelja, a porodica je bila na okupu.


Ove godine nešto se promijenilo. Naime, kada je njihova starija kćerka Nina napunila 13 godina, Ana je čestitku i fotografiju intimne proslave iz porodičnog doma podijelila na mrežama. A kako je i Tei rođendan bio samo par dana prije toga, jasno je bilo da su djevojčice rođendanske želje poželjele sa mamom.


Sada je pak došao i trenutka da im tata priredi rođendansko iznenađenje, pa je za svoje nasljednice organizovao rođendansku proslavu. Djevojčice su oduvale svjećice i u zagrljaju svog oca ponovo proslavile divan dan.


Ono što se nametnulo kao pitanje je da li se Nikolin i Anin odnos za svega godinu dana promijenio, pa ovoga puta nisu uspjeli da kćerkama zajedno obilježe rođendan, ili su po sredi samo brojne obaveze koje roditeljima nisu dozvolile da kćerkama naprave zajedničku proslavu.


Odnos Ane Kokić i Nikole Rađena od razvoda je bio skladan, a pjevačica je čak nekoliko puta isticala da u bivšem suprugu ima velikog prijatelja.

‒ Moguće je da bivši supružnici ostanu u dobrim odnosima i meni je drago ako nas dvoje možemo da damo primjer. Da makar jedan par podstaknemo da poslije razvoda nastavi prijateljstvo - rekla je Ana u jednom intervjuu za magazin "Gloria".

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.