x

ne skida osmijeh sa lica

Iva Grgurić trudna sa srpskim biznismenom: Starleta čeka bebu sa nasljednikom bogataša!

Iva Grgurić, kako saznaje Kurir od izvora blizak starleti, u drugom je stanju i čeka bebu sa beogradskim biznismenom Nemanjom Petošević. Iako je pobjednica Zadruge krila ispočetka vezu sa sinom poznatog beogradskog biznismena, ubrzo se sve otkrilo nakon čega su i sami počeli dijeliti zajedničke slike.

Kako izvor kaže, svi su oduševljeni što je Iva u drugom stanju, a najviše se obradovao upravo Nemanja. Njih dvoje, od trenutka kada su se upoznali, ne razdvajaju se jedno od drugog. Starleta dijeli njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a nedavno je i svojim pratiocima čestitala Božić u zagrljaju sa Nemanjom. Oboje su na fotografiji presretni, ne skidaju osmijeh s lica, najvjerovatnije da su već saznali da je starleta u blagoslovenom stanju.


Naime, Nemanja je iz Beograda i radi u porodičnoj firmi na Novom Beogradu. Izvor blizak paru je za Kurir ispričao da je riječ o vrijednom i normalnom dečku, koji će zajedno s bratom Predragom naslijediti biznis. Iako ima mogućnost da uživa u novcu koji porodična firma zarađuje, Nemanja ipak svakog jutra ode na posao i bude tamo do uveče, radi barabar s radnicima.


Otac ovog mladog biznismena je vlasnik najveće i jedne od najboljih auto-perionica u Beogradu, imaju i rentakar centar, kao i kafić, u kojem povremeno organizuju žurke. Izuzetno su bogati, objašnjava naš sagovornik, koji je otkrio da je sjedište njihove firme u Luksemburgu, a da posluju širom Evrope.


Iva Grgurić se nije javljala na pozive Kurira, a onda se glasila za druge medije.

"Hvala što ste me pitali da li je informacija tačna. Ja nemam bliskih izvora koji se bavi davanjem takvih informacija. To su gluposti šta se piše - kratko je poručila Iva za Pink.rs.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.