x

SUZE, OBEZBJEĐENJE I HAOS

Ivan Marinković plakao kao kiša, prekinuo emisiju poslije uključenja ove pjevačice!

Pred sam kraj emisije "Narod pita" došlo je do novog haosa. U emisiju, u kojoj su gostovali Ana Ćurčić, Zorica Marković i Ivan Marinković, uključila se bivša zadrugarka i pjevačica Sandra Rešić.

- Sandra Rešić ovdje. Ivane opusti se, ne znam šta si očekivao da će Ana da priča. Zorica je super, sve najbolje. Nemoj da se nerviraš, Ivane, i tamo je bila kontradiktorna. Sjećam se kada je išla oko stola i govorila za radijator i sve ostalo - ispričala je Sandra.

- Sandra, da li je Ana večeras o nekome rekla i jednu istinu? - upitao je Ivan.


- Ja sam navijala za Anu, mislila sam da će ostati dosljedna. Zato se smiri, ne znam zašto si očekivao da će biti drugačije - nastavila je Rešićeva.

- Ona kuka, svi je slušaju. Ja ćutim kao p...a. E, Ana, pu.i k...c. Te tvoje fore sa crnog stola, ti si ženo jedna najobičnija lažovčina. Je.o mi pas mater kad sam došao - poručio je Marinković Ani, pa dodao:

- Kuma joj šalje poruku kako se obukla. Koga foliraju, bre? Joj, ja ću se ubiti, majke mi. Kuma sa mora šalje poruku: "Znam kako se Ana obukla, to je dobro za emisiju". Sa Instagrama informacije - govorio je Ivan.


- Moja kuma? - šokirala se Ana.

- Ja sam budala ispao, svi su mi govorili: "Nemoj, Ivane, ispašćeš budala". Ova g..nara me polila - dodao je Marinković.

- Pijanduro jedna pijana. Pijan si, pa plačeš, ovo je treća faza. Dobićeš batine od Jelene kad dođeš - rekla je Zorica. - Koje batine? Od tvojih sinova? Klošari jedni smrdljivi, bre. Ne mogu, ćutim cijelu noć - bijesnio je Ivan.

Ivan je ustao sa stolice i počeo da se nervira, da plače i napušta emisiju, a onda se vratio i unio Zorici u lice, zbog čega je uletjelo obezbjeđenje.


- Pijanduro jedna pijana. Pijan si, pa plačeš, ovo je treća faza. Dobićeš batine od Jelene kad dođeš - rekla je Zorica.

- Koje batine? Od tvojih sinova? Klošari jedni smrdljivi, bre. Ne mogu, ćutim cijelu noć - bijesnio je Ivan.

Kako se piše po društvenim mrežama, Jelena je navodno zamjerila Ivanu što je popio, ali i što je tokom emisije navodno flertovao sa djevojkom iz publike, koja mu je namigivala.

- Upravo mi javiše zašto je Marinković plakao. Ova flertovanje je provalila Jelena i poslala mu poruku da će naj..ati kad se završi emisija - stoji u objavi jednog Instagram profila, koji se bavi analiziranjem događaja iz "Zadruge".

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.