x

stvarnost je daleko od instagrama

Ivanu Knoll uslikali na plaži, slike otkrile pravu istinu: Pravi izgled se razlikuje od njezinih objava na Instagramu!

Ivana Knol postala je jedna od najpoznatijih Hrvatica zahvaljujući svom atraktivnom izgledu. Ona je dospjela u žižu javnosti nakon što je bodrila Hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u fudbalu. Atraktivna Hrvatica tada je proglašena najzgodnijom navijačicom u Kataru, a o njoj su nedjeljama brujali svjetski mediji.

Ona je uspjela da raspali maštu i bogatim šeicima, koje je oborila s nogu dok su je pohotno gledali. Međutim, mnogi su je osudili smatrajući da koristi fotošop, te da uživo nije tako atraktivna i lijepa kao na slikama koje postavlja na društvene mreže.


Foto: SplashNews.com/Splash/Profimedia

Ivanu na Instagramu prati preko 3 miliona ljudi, a svojim zanosnim oblinama mami muške uzdahe. Paparaci su uslikali Ivanu na ljetovanju u Španiji, a tom prilikom njene slike bez fotošopa ugledale su svjetlo dana.


Foto: SplashNews.com/Splash/Profimedia

Ivana je na plaži u Marbelli paradirala u minijaturom bikiniju s tangama, u kojem je otkrila sitne nesavršenosti na tijelu koje inače vješto briše u fotošopu.

Njene fotografije znatno se razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu. Međutim, uprkos malim nesavršenostima izgledala je zavodljivo.


Foto: SplashNews.com/Splash/Profimedia

Inače, Ivana se 2016. godine takmičila na izboru za Miss Zagreba i osvojila je titulu druge pratilje. Iste godine, osvojila je istu titulu na takmičenju na izboru za Miss Hrvatske. Uspjela je da uđe u finale kao Miss dijaspore, ali ni tada nije uspjela da osvoji krunu.

Ivana je tada imala potpuno drugačiji izgled, imala je manje obline, sitniju građu, a lice joj je takođe bilo drugačije.

.

.

.

.

.

Izvor: Stil Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.