x

Izašlo sve na vidjelo! Lepi Mića dovodi djevojke na s.ks: Poznati pjevač progovorio i otkrio sve prljave detalje!

Miloš Bojanić je učestvovao u trećoj sezoni "Zadruge", a sada je za domaće medije progovorio o odnosu sa Lepim Mićom, kao i o samom učešću u rijalitiju.

- Kad bi ja ispričao šta je to to bi bilo ludilo. Gledaoci ne vide ono što treba: život koji se tamo živi, kuhinju, toalet i ostala čuda. To je katastrofa. Ja sam bio mjesec dana i pobjegao. Svaka priča ima početak, razradu i zaključak. Tamo prolaze ljubavne priče, a sa kim ja u 70 godina to da imam, to je van pameti. - rekao je Miloš, pa se osvrnuo na učešće na "Farmi":


- To u čemu sam ja učestvovao je pravi projekat. Ovo danas nema koncepciju. Lepi Mića je glavni scenarista, provodažija. On dovodi te djevojke na s.ks. To se kaže m.kro. On je namazani sarajevski lopov. On njime ne kaže "idi tamo, imaj s.ks", ali namazan je. On tu talasa, drži govor, glavnu riječ i svi su shvatili da moraju da kleče ispred Miće. - rekao je Bojanić, pa pomenuo i Zoricu Marković:


- Zorica je ozbiljna priča. Nije ona u ovom klišeu, niti može da bude tu. Sigurno ima neke interne dogovore. - dodao je pa rekao koga bi volio da vidi u rijalitiju:

- Čedu Jovanovića, Čanka, popove, ozbiljne kriminalce. Intelektualce sa kim bih mogao na jednakom nivou da se nadmećem i da imam teme, a ne ove koji su došli do zida i nemaju kud. To im je jedini izvor primanja i to zloupotrebljavaju. Znači, ja bih volio da mi dođe Čanak i da ga ja pitam gdje su naše pare, pa Čedu da vidim čime se on to bavio. Da se sudarim sa njima, a ne sa ovima. Ja ne mogu da prodajem ljubavne scene, nikada se nisam time bavio.

.

.

.

.


Izvor. Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.